Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Αλληλοκατηγορούνται τα δυο αδέλφια

Διατάγματα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε πριν από λίγο το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον του 23χρονου ετεροθαλούς αδελφού του Λοίζου Τζιωνή που είχε συλληφθεί προχθές για τον διπλό φόνο στο Στρόβολο στις 19 Απριλίου.

Ο 23χρονος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, υποστήριξε ότι ο Λοίζος Τζιωνής είπε ψέματα στην αστυνομία προσπαθώντας να τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου. Δήλωσε πως δεν έχει σχέση με τον έγκλημα. Ο Λοΐζος Τζιωνής ανακρινόμενος χθες είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάει στο σπίτι στο Στρόβολο

με τον 23χρονο αδελφό του, ο οποίος – κατά τον Τζιωνή- του είπε: «Τους σκότωσα και του δύο». Ο Τζιωνής υπέδειξε στην αστυνομία που είχε πετάξει το φονικό μαχαίρι αλλά και τα ρούχα που ήταν ματωμένα. Υποστήριξε ότι τα ρούχα είναι δικά του αλλά τα φορούσε ο 23χρονος αδελφός του κάτι που ο ίδιος αρνείται. Σε όλα τα τεκμήρια θα γίνουν τεστ για ανίχνευση DNA.

Η 22χρονη σύντροφος του 33χρονου Λοίζου Τζιωνή, παραδέχθηκε ότι το σπαθί στο οποίο βρέθηκε δικό της DNA το είχε πάρει δώρο από τον εργοδότη της. Για το γενετικό της υλικό που βρέθηκε σε ένα ρόπαλο και στα κορδόνια των παπουτσιών του 33χρονου εξέφρασε άγνοια. Στο δικαστήριο εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στη κράτηση της.

Στο αυτοκίνητο του 33χρονου βρέθηκαν σημειώσεις σε μικρά βιβλιαράκια τις οποίες είχε γράψει ο Λοίζος Τζιωνής και η 22χρονη.

Ο 23χρονος και η 22χρονη ακόμα δεν έχουν δώσει καταθέσεις.
Στο δικαστήριο ούτε και σήμερα ξεκαθάρισε το κίνητρο του εγκλήματος. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι πιθανότατα δράστης είναι ο Λοίζος Τζιωνής καθώς αναγνωρίστηκε από τον 15χρονο γιο των θυμάτων ως ο άνθρωπος που εισήλθε το βράδυ του φόνου στο δωμάτιο του και τον ξύπνησε, ζητώντας του να ανοίξει την πόρτα από μέσα για να εισέλθει ο κουκουλοφόρος συνεργός του που περίμενε έξω.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα