Συμφωνία Nova με Wind και Vodafone για την προβολή των καναλιών Novasports

Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, θα μεταδίδονται και από τις ΙPΤV πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind και της Vodafone.

Η μετάδοση των καναλιών Novasports από την υπό δημιουργία υπηρεσία της Wind

και από την υπηρεσία της Vodafone θα γίνεται παράλληλα με τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova.

Το κανάλια Novasports μεταδίδουν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, την EuroLeague καθώς και το Basketball Champions League. Παράλληλα, προβάλλουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γαλλίας και Ολλανδίας, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το League Cup Αγγλίας, τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας, καθώς και τους τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και πλήθος άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon.

«Στρατηγικός στόχος της Vodafone Ελλάδας είναι να αποτελεί κορυφαίο πάροχο συνολικών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Σήμερα ισχυροποιούμε την τηλεοπτική μας πλατφόρμα Vodafone TV, μέσα από μία σημαντική συμφωνία, που μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο διανέμεται μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας στη χονδρική αγορά, η οποία θα διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρουμε στους πελάτες του Vodafone TV».

«Πρόκειται να λανσάρουμε ένα τηλεοπτικό προϊόν που θα ξεχωρίζει τόσο για τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά όσο και για το περιεχόμενο του. Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με την Zappware που αφορά στην τεχνολογική λύση, σήμερα ανακοινώνουμε μια συμφωνία που σηματοδοτεί την υψηλή ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα του περιεχομένου που θα διατίθεται από τη νέα μας πλατφόρμα. Πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε το πλήρες πλάνο μας για το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό περιεχόμενο που θα προσφέρεται από την πλατφόρμα μας» δήλωσε από την πλευρά του ο Νάσος Ζαρκαλής, Πρόεδρς & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα