Στο «σφυρί» το εργοστάσιο του Πετζετάκι

Η κατάληξη της πρώτης ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας είναι λίγο – πολύ γνωστή. Από την έναρξη των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων ήδη από το 2005 στο λουκέτο το 2015 υπό το βάρος των χρεών...

Ο ένας πλειστηριασμός διαδέχεται τον άλλο και περίπου ένα χρόνο μετά τον εκπλειστηριασμό των μεγάλων αποθηκών στη βόρεια Ελλάδα ήρθε και η σειρά του εργοστασίου στον Ελαιώνα Βοιωτίας.

Όπως διαβάζω στη σχετική δημοσίευση που υπογράφει η συμβολαιογράφος Θηβών κα Ευαγγελία Καραμαγκιώλη ο πλειστηριασμός θα γίνει την Τετάρτη

17 Ιουλίου στο Ειρηνοδικείο Θηβών ώστε να καλυφθεί χρέος 1 εκατ. ευρώ (πλέον τόκων και εξόδων) προς τους ομολογιούχους δανειστές «του από 28.1.2008 Ομολογιακού Δανείου Αναχρηματοδότησης», τους οποίους εκπροσωπεί η επισπεύδουσα Εθνική τράπεζα.

Η τιμή πρώτης προσφοράς προσδιορίζεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Ο πλειστηριασμός, όπως διαβάζω χαρακτηριστικά στο απόσπασμα, αφορά: «ένα ενιαίο ακίνητο (γήπεδο) κείμενο στη θέση “Χασάνη – Δερβίση” της κτηματικής περιφερείας της Τοπικής Κοινότητος Ελαιώνα του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων (Δημοτικής ενότητος Θηβών) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, συνολικής εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών διακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων επτακοσίων δέκα και οκτώ και 49% (245.718,49Μ2) μετά των επ' αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων εργοστασίου παραγωγής εύκαμπτων και σκληρών πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, συνολικής επιφάνειας 49.673,73 τμ και συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 47.779,40 τμ και του εμπεπηγμένου βιομηχανικού εξοπλισμού που βρίσκεται εντός και εκτός των κτιρίων, με τον οποίο αποτελούν ενιαία βιομηχανική παραγωγική μονάδα – οικονομικό σύνολο και έχουν λειτουργική ενότητα για την εξυπηρέτηση της παραγωγής πλαστικού και ελαστικού».

Σημειώνεται ότι περίπου ένα χρόνο πριν είχε εκπλειστηριαστεί και το ακίνητο φιλέτο στη βόρεια Ελλάδα με τις αποθήκες της εταιρείας προς 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθεί το απόσπασμα πλειστηριασμού, όπως δημοσιεύτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα