Στο ραντάρ των επενδυτών τα αποτελέσματα της Netflix

Η Wall Street ολοκλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας βιώσει τρεις χαοτικές συνεδριάσεις. Αν και η Δευτέρα ήταν επίσης ημέρα απωλειών, ωστόσο δεν σημειώθηκε η μεταβλητότητα που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς η αγορά αναμένει και σειρά σημαντικών εταιρικών αποτελεσμάτων.

Μετά το αποψινό κλείσιμο της Wall, θα ανακοινωθούν τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα της Netflix, τα οποία θα τεθούν στο μικροσκόπιο των επενδυτών, αφού τα αποτελέσματα του β' τριμήνου ήταν χαμηλότερα των προσδοκιών, με αποτέλεσμα η μετοχή της να σημειώσει

σημαντική πτώση.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, για το γ' τρίμηνο η Netflix αναμένεται να ανακοινώσει προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή της τάξης του 0,81 δολ., με έσοδα 4 δισ. δολ. σύμφωνα με εκτιμήσεις του Bloomberg.

Σε επιστολή της προς του μετόχους σχετικά με τα αποτελέσματα του β' τριμήνου, η Netflix ανέφερε πως αναμένει την προσθήκη άλλων 5 εκατ. συνδρομητών το γ' τρίμηνο, έναντι 5,3 εκατ. το γ' τρίμηνο του 2017.

Αλλες μεγάλες εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα σήμερα είναι οι Morgan Stanley, Goldman Sachs, United Airlines, Johnson & Johnson, BlackRock και IBM.

Keywords
Τυχαία Θέματα