Στην Brook Lane Capital τα ακίνητα του Βωβού από την Alpha Bank

Στην Brook Lane Capital καταλήγει το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων του ομίλου Βωβού στο πλαίσιο της διαδικασίας που έχει «τρέξει» τον τελευταίο καιρό η Alpha Bank.
H εταιρεία, ενας από τους νέους παίκτες του εγχώριου real estate ήταν μαζί με την επενδυτική Dromeus (επίσης από τους νέους παίκτες της αγοράς) οι δύο που είχαν απομείνει

στη διαδικασία, με την Brook Lane να επικρατεί δεδομένου ότι η προσφορά της κινήθηκε σε επίπεδα που φαίνεται ότι ξεπέρασαν τα 90 εκατ. ευρώ.

Το νούμερο θεωρείται άκρως ικανοποιητικό από την αγορά για το χαρτοφυλάκιο, η αξία του οποίου υπολογιζόταν κοντά στα 80 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Bank «τρέχει» ήδη από πέρυσι τη διαδικασία για την πώληση του μεγάλου χαρτοφυλακίου με πρώην ακίνητα του άλλοτε κραταιού ομίλου, ο οποίος κατέρρευσε μέσα στην κρίση προχωρώντας με τις δεσμευτικές προσφορές.

Στα ακίνητα του ομίλου Βωβού που έχει βγάλει προς πώληση η Alpha Βank περιλαμβάνονται τα γραφεία επί της Λεωφόρου Κηφισίας 95- 97 στο «δαχτυλίδι» της Αττικής Οδού, επί της λεωφόρου Κηφισίας 24 επίσης στο Μαρούσι, επί της οδού Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της Vodafone, ένα ακόμη κτίριο στην οδό Μιχαλακοπούλου 48, το οποίο είναι μισθωμένο στην AXA Ασφαλιστική κι ένα ακόμη εμπορικό ακίνητο στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης με έκθεση αυτοκινήτων της Porsche.

Μεταξύ των διεκδικητών, πέραν της Brook Lane και της Dromeus ήταν και η Orilina Properties AEEAΠ, όπου βασικός μέτοχος είναι το βρετανικό επενδυτικό κεφάλαιο Brevan Howard και είναι από τις νέες Επενδυτικές Ακινήτων της αγοράς καθώς και η Oaktree.

Keywords
Τυχαία Θέματα