Στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ με τους διαχειριστές της περιουσίας του

Ο Τζόνι Ντεπ, ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, εισέπραξε εκατομμύρια δολάρια ως καπετάνιος Τζακ Σπάρροου στην κινηματογραφική σειρά "οι πειρατές της Καραϊβικής", παραγωγής Walt Disney, αλλά και από άλλες ταινίες του, χρήματα όμως που δεν φαίνεται να είναι αρκετά ώστε να χρηματοδοτήσουν το δικό του τρόπο ζωής!

Η διαχείριση της περιουσίας του 54χρονου, σήμερα, ηθοποιού βρίσκεται στο επίκεντρο της δίκης που προκάλεσε ο Ντεπ εναντίον του πρώην διαχειριστή της, καθώς ο μηνυτής ζητάει 25 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση

για αμέλεια και κακοδιαχείριση. Η εξέλιξη αυτή παρέχει μια σπάνια ευκαιρία να δούμε τη συνεργασία αστέρων πρώτου μεγέθους με εκείνους, στους οποίους εμπιστεύονται την επαγγελματική, ίσως και την ιδιωτική τους ζωή.

Σε μια πρώτη δικαστική αψιμαχία των δυο μερών τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, οι δικηγόροι του Ντεπ έπεισαν τον δικαστή να περιορίσει τις ανταπαιτήσεις από την εταιρεία μάνατζμεντ, την οποία ο ηθοποιός κατηγορεί ότι ευθύνεται για τα οικονομικά του προβλήματα. Η εταιρεία μάνατζμεντ που ο Ντεπ απέλυσε πέρυσι, ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός αγνόησε επανειλημμένα τις προειδοποιήσεις ότι ο τρόπος ζωής του, που κόστιζε κάθε μήνα περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένου του ποσού των 30.000 δολαρίων μόνο για το κρασί, δεν ήταν βιώσιμος.

"Όταν ο Ντεπ ερχόταν αντιμέτωπος με την εταιρία διαχείρισης της περιουσίας του, ή με άλλους συμβούλους του σχετικά με τις δαπάνες του, εκείνος τους περιέλουζε με ένα υβρεολόγιο και υποστήριζε ότι θα δούλευε πιο σκληρά για να είναι σε θέση να πληρώνει τις υποχρεώσεις του" δήλωσε η εταιρεία με την οποία ο ηθοποιός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Οι αγορές του Τζόνι Ντεπ περιελάμβαναν έναν πύργο 45 στρεμμάτων στη νότια Γαλλία, μια σειρά νησιών στις Μπαχάμες, ένα πολυτελές ιστιοφόρο 150 ποδών, έργα τέχνης από τον Andy Warhol και τον Gustav Klimt, 70 συλλεκτικές κιθάρες, 40 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης σε όλο τον κόσμο κι ένα ειδικά κατασκευασμένο κανόνι που χρησιμοποιούσε για να ανατινάξει τις στάχτες του Hunter Thompson πάνω από το Άσπεν του Κολοράντο, σύμφωνα με τους πρώην διευθυντές του.

Ο Depp ισχυρίστηκε ότι η φιλολογία περί σπαταλών είναι "μια ανάρμοστη προσπάθεια" για να του επιτεθούν δημόσια και να αποσπάσουν την προσοχή από τις ευθύνες τους.

Η εταιρεία με έδρα το Beverly Hills, με επικεφαλής τους αδερφούς Τζοέλ και Ρόμπερτ Μαντέλ, έλαβε 5% του ακαθάριστου εισοδήματος του Ντεπ ή περίπου 28 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα 17 ετών για να διαχειριστεί σχεδόν κάθε πτυχή της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα