Σκοπός της Apple ο αισθητήρας 3-D στο iPhone του 2019

Η Apple Inc. εργάζεται πάνω σε ένα τρισδιάστατο σύστημα αισθητήρων για το iPhone του 2019, κάνοντας άλλο ένα βήμα ώστε να μετατρέψει το ακουστικό σε μια κορυφαία συσκευή που χρησιμοποιεί μια τεχνολογία η οποία υπερκαλύπτει την εικόνα που παράγεται από τον υπολογιστή από την άποψη του χρήστη για τον πραγματικό κόσμο, παρέχοντας έτσι μια σύνθετη εικόνα. Αυτό είπαν άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με το σχέδιο.

Η Apple

αξιολογεί μια διαφορετική τεχνολογία από αυτή που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή στο σύστημα αισθητήρων TrueDepth στο μπροστινό μέρος του iPhone X, ανέφεραν οι παραπάνω πηγές. Το υπάρχον σύστημα βασίζεται σε τεχνική δομημένου φωτός που σχεδιάζει ένα μοτίβο 30.000 κουκίδων λέιζερ πάνω στο πρόσωπο ενός χρήστη και μετρά την παραμόρφωση για να δημιουργήσει μια ακριβή εικόνα 3-D για έλεγχο ταυτότητας. Ο σχεδιαζόμενος αισθητήρας θα χρησιμοποιήσει μια προσέγγιση χρόνου- πτήσης που υπολογίζει το χρόνο ο οποίος χρειάζεται για να αναπηδήσει μια ακτίνα λέιζερ στα γύρω αντικείμενα και να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη εικόνα του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα TrueDepth, έτσι ώστε τα μελλοντικά iPhones να έχουν αμφότερες τις δυνατότητες ανίχνευσης 3-D εμπρός και πίσω. Η Apple ξεκίνησε συζητήσεις με μελλοντικούς προμηθευτές του νέου συστήματος, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Οι εταιρείες που κατασκευάζουν τέτοιους αισθητήρες περιλαμβάνουν τις Infineon Technologies AG, Sony Corp., STMicroelectronics NV και Panasonic Corp. Η δοκιμή της τεχνολογίας βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια και θα μπορούσε τελικά να μην χρησιμοποιηθεί στην τελική έκδοση του τηλεφώνου

Keywords
Τυχαία Θέματα