Σειρά διεθνών βραβείων και διακρίσεων κατέκτησε η OLYMPIAN GREEN

Η OLYMPIAN GREEN, μετά το χρυσό βραβείο που κέρδισε στον διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης, κατέκτησε μία ακόμα σειρά διεθνών βραβείων και διακρίσεων.

Συγκεκριμένα, στον διεθνώς καταξιωμένο διαγωνισμό ελαιόλαδου OLIVINUS, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αργεντινή, τα προϊόντα ελαιόλαδου ''OLY OIL TRADITIONAL" και «KTIMA LOUIZA» κατέκτησαν 2 χρυσά μετάλλια (OLIVINUS ORO) και 2 βραβεία εξαιρετικού σχεδιασμού (PREMIUM DESIGN AWARDS). Επίσης τα παραπάνω προϊόντα συμπεριελήφθησαν, μετά από αυστηρή

αξιολόγηση, στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο FLOS OLEI 2018, σαν ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα της διεθνούς αγοράς.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε:

«Οι πολλαπλή βράβευση των προϊόντων μας στον διαγωνισμό OLIVINUS και η ένταξή τους στο FLOS OLEI 2018 με τα διεθνώς ποιοτικά καλύτερα προϊόντα, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της προσήλωσης της OLYMPIAN GREEN στην ποιότητα και στον πρωτοπόρο σχεδιασμό, βασικά συστατικά της εξαγωγικής προσπάθειας μας».

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ. Εχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης. Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα