Σε.... θερινή ραστώνη η Wall Street

Οριακές διακυμάνσεις για την αμερικανική αγορά, μετά από την πτώση της Πέμπτης και με τους επενδυτές να εξετάζουν μία σειρά μεικτών εταιρικών μεγεθών β' τριμήνου.

Απώλειες μόλις 0,05% για τον Dow Jones στις 18.508 μονάδες, με τη μετοχή της Boeing να εμφανίζει τη μεγαλύτερη πτώση και αυτή της Chevron τα υψηλότερα κέρδη. Στο 0,06% τα κέρδη για τον S&P 500 στις 2.166 μονάδες, με στήριξη από τη μετοχή της American Airlines, ενώ κατά 0,12% υψηλότερα κινείται ο Nasdaq στις

5.080 μονάδες.

Άνω του 2% η υποχώρηση για τη μετοχή της General Electric, παρά το ότι τα κέρδη της ήταν καλύτερα των αναμενόμενων, αν και η εταιρεία εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιφυλακτική για το μέλλον. «Βουτιά» άνω του 4% για τη μετοχή της Honeywell, ενώ αντίθετα με θετικό πρόσημο κινείται αυτή της Whirlpool.

«Τα εταιρικά κέρδη είναι καλύτερα απ' ότι περίμεναν οι επενδυτές. Αυτός είναι ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να στηρίξει την αγορά», εκτίμησε ο Peter Cardillo, οικονομολόγος της First Standard Financial.

Πτώση 0,5% για το αμερικανικό αργό στα 44,50 δολάρια, με το Brent να βρίσκεται οριακά κάτω από τα 46 δολάρια. Ανοδική κίνηση για τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με αυτή του 10ετούς να φθάνει στο 1,58% και του 30ετούς στο 2,31%.

Keywords
Τυχαία Θέματα