Σε Πεύκη, Δάφνη και Κολωνό επεκτάθηκε το efood Market – Ποιοι είναι οι επόμενοι σταθμοί

Μόλις μία εβδομάδα μετά το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας efood Market με την οποία εισήλθε στο χώρο της μικρής λιανικής, η Online Delivery, η εταιρεία πίσω απ’ τη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα delivery efood, έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα επέκτασης της εντός του λεκανοπεδίου.

Έτσι

μετά την πιλοτική λειτουργία του πρώτου μίνι μάρκετ – dark store της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή την περασμένη εβδομάδα, ξεκινά πλέον η λειτουργία νέων καλύπτοντας τις περιοχές Πεύκη, Δάφνη και Κολωνό, διευρύνοντας την εμβέλεια εξυπηρέτησης στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τα Βόρεια Προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney το πλάνο της εταιρείας είναι εντός διμήνου να καλυφθεί πλήρως η Αττική, ως εκ τούτου ήδη έχουν συναφθεί μισθωτήρια συμβόλαια για χώρους που θα λειτουργήσουν ως αποθήκες – dark stores και οι οποίες θα καλύπτουν κατά τόπους τις παραγγελίες που θα υποδέχεται η ψηφιακή πλατφόρμα. Επόμενοι σταθμοί για τη νέα υπηρεσία είναι το Παλαιό Φάληρο και το Χαλάνδρι όπου ήδη οργανώνονται οι υποδομές.

Υπενθυμίζεται πως ήδη η Online Delivery, η εταιρεία πίσω από τη διάσημη πλατφόρμα, έχει συνάψει συμφωνίες με χονδρεμπόρους προκειμένου να προμηθεύεται προϊόντα περιπτέρου και μίνι μάρκετ για τη νέα Υπηρεσία.

Oι χρήστες στο efood market μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 1.000+ προϊόντα, από σνακ και είδη περιπτέρου μέχρι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά και να τα παραλαμβάνουν εντός 25 λεπτών απ’ την στιγμή που θα υποβάλουν την παραγγελία τους. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 08:30 έως τις 22:30, καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα.

Διαβάστε ακόμη:

Έγκριση για 319 επενδύσεις ύψους €2,5 δισ. – Ποια είναι τα μεγάλα πρότζεκτ που εντάχθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο

Δεσμευτική Συμφωνία Alpha Bank – Davidson Kempner για το «Galaxy» – Πώληση 80% της Cepal Holdings

Η συγχώνευση των λιμανιών Αμβέρσας- Zeebrugge πιέζει τον Πειραιά

Keywords
Τυχαία Θέματα