Σαμαράς: Να τελειώσει ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή τη ΝΔ για να τελειώσει ο εφιάλτης του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε από την Τρίπολη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Για πρώτη φορά έπειτα από τεσσεράμιση χρόνια ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση τόσο ενόψει των ευρωεκλογών, όσο και ενόψει των Περιφερειακών,

αφού στη συνέχεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στα έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας την υπερφορολόγηση στην οποία υποβλήθηκαν όλοι οι Ελληνες, υπερφορολόγηση που οδήγησε σε οικονομική εξαθλίωση ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Θύμισε πως η κυβέρνηση της ΝΔ με εκείνον πρωθυπουργό είχε μειώσει το ΦΠΑ στην εστίαση και είχε υιοθετήσει και άλλες φορολογικές ελαφρύνσεις, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε για να τις επαναφέρει τώρα με φανφάρες.

Τόνισε το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ερήμην του ελληνικού λαού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis λέγοντας πως η σκευωρία έχει καταρρεύσει και επαναλαμβάνοντας την «υπόσχεση» που έχει δώσει, πως «θα τους πάει μέχρι τέλους».

Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλους να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτσι ώστε να είναι αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

«Θέλουμε μια καθαρή ήττα τυου ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για να ανοίξει ο δρόμος για τη μεγάλη νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές», τόνισε, για να αποκτήσει η Ελλάδα ελπίδα, προοπτική και περηφάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα