Ποια ομάδα της Premier League έχει το πιο ακριβό ρόστερ

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Premier League Manchester United καταβάλλει στους παίκτες της κατά μέσο όρο 600.000 λίρες (765.000 δολάρια) περισσότερα τον χρόνο από τους τοπικούς της αντιπάλους και τους φετινούς πρωταθλητές της Manchester City, σύμφωνα με ετήσια έκθεση.

Η Global Sports

Salaries Survey, που έγινε από τη Sporting Intelligence και η οποία εξετάζει πόσα πληρώνουν οι αθλητικές ομάδες τους παίκτες και το προσωπικό τους, συμπέρανε ότι οι μέσες ετήσιες απολαβές των παικτών της Manchester United είναι 6,53 εκατ. στερλίνες, σε σύγκριση με τα 5,93 εκατ. της Manchester City.

«Οι δύο σύλλογοι, η United και η City, παραμένουν μακριά όσον αφορά στους όρους πληρωμών, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας», αναφέρει η Sporting Intelligence, σύμφωνα με το CNBC.

«Η City κέρδισε το πρωτάθλημα και είχε μισθούς 260 εκατ. λιρών και η United δεν τα κατάφερε αλλά πλήρωσε 296 εκατ. λίρες».

Στην κορυφή της λίστας και οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Η Barcelona είναι μακράν πρώτη, με μέσο όρο 10,5 εκατ. στερλίνες για τον καθένα –σε εβδομαδιαία βάση ανά παίκτη, 201.043 λίρες.

Σε αντίθεση, η 13 φορές πρωταθλήτρια του Champions League Real Μαδρίτηςέχει συνολικά 2,36 εκατ. λίρες λιγότερα, στα 8,09 εκατ. λίρες ανά παίκτη, με μέσο εβδομαδιαίο μισθό 155.569 στερλίνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα