Ο Σαρκοζί προσπαθεί να πείσει τους Γάλλος ψηφοφόρους με ένα νέο «προσωπικό» βιβλίο

Πώς να πείσει τους Γάλλους να τον ψηφίσουν; Πώς να καλύψει την μεγάλη διαφορά από τον εσωκομματικό του αντίπαλο, Αλέν Ζιπέ, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως στην κάλπη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, θα φάει τη σκόνη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας; Ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί υπογράφει ένα νέο βιβλίο «πολύ προσωπικό»,

όπως το παρουσιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το οποίο θα κυκλοφορήσει ανήμερα των 61ων γενεθλίων του.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό Paris Match, σχεδόν εννέα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Ensemble («Μαζί» στα ελληνικά), ενός βιβλίου γραμμένου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2007, ο Σαρκοζί επιστρέφει δριμύτερος μ' ένα βιβλίο το οποίο θα παρουσιαστεί στις 28 Ιανουαρίου. Οι τελευταίες σελίδες του βιβλίου συντάχθηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων ενώ ο τίτλος του βιβλίου παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα πάντως με τα όσα διέρρευσαν στο γαλλικό Τύπο, πρόκειται για ένα βιβλίο 270 σελίδων, που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις «Plon».

Μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας χρειάζεται μια νέα ώθηση προκειμένου να υπερισχύσει του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Αλέν Ζιπέ σαρώνει στην κάλπη για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα