Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Έκκληση για παιδικά - βρεφικά γάλατα

Νέα έκκληση για βρεφικά γάλατα 1ης και 2η ηλικίας, παιδικά γάλατα εβαπορέ και πάνες, απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, καθώς όπως σημειώνει το απόθεμα του έχει μειωθεί δραματικά λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Ενδεικτικά αναφέρει ότι κάθε μήνα βοηθά περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 7 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 60,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Τονίζεται ότι σε καμιά περίπτωση δεν γίνονται δεκτές χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες τις προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθεια μας, αναφέρει η ανακοίνωση, προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email [email protected]

www.mkiellinikou.org

Keywords
Τυχαία Θέματα