Με διεθνές «άρωμα» η νέα ξενοδοχειακή άφιξη στην Ανατολική Αττική

Καινούριο αέρα στη Βραυρώνα φέρνει το opening του ανανεωμένου ξενοδοχείου Dolce Attica Riviera που ανήκει στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο ξενοδοχειακό brand των Dolce Hotels and Resorts. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ανατολική Αττική, σε έναν ήσυχο αμμώδη κόλπο, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και σε πολύ μικρή απόσταση

από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το Dolce Attica Riviera, το πρώτο παγκοσμίως franchise με το brand Dolce της Wyndham Hotel Group – της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στον κόσμο που έφερε στην Ελλάδα η Zeus International, προσφέρει άνετη διαμονή τόσο για παραθεριστές όσο και για business travelers στα 346 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εστιατόρια που σερβίρουν ελληνική κουζίνα, όπως το ολοκαίνουριο Ammos, το Thea, το Filema A La Carte, καθώς και το Secret Restaurant δίπλα στην πισίνα, να χαλαρώσουν στα μπαρ του ξενοδοχείου, όπως το Ilios, Aria και το Galaxy, ενώ στο Spa του Dolce Attica Riviera παρέχονται υπηρεσίες θαλασσοθεραπείας.
Η τοποθεσία, καθιστά το Dolce Attica Riviera ιδανική επιλογή για κάθε είδους εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση, όπως αναφέρουν οι επιτελείς του: Οι επτά νέες, ευρύχωρες και λειτουργικές αίθουσες συνεδριάσεων είναι άρτια εξοπλισμένες με νέας τεχνολογίας μηχανήματα ενώ έχουν μέγιστη χωρητικότητα 1.700 ατόμων.

Τα Dolce Hotels & Resorts αποτελούν μέλος της Wyndham Hotel Group, του ξενοδοχειακού κολοσσού που διαθέτει πάνω από 8.400 ξενοδοχεία με 20 brands σε 80 χώρες. Το Dolce Attica Riviera αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της Wyndham Hotel Group στην Ελλάδα, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ξενοδοχεία σε τοποθεσίες όπως η Αθήνα και το Λουτράκι.

Επίσης, τα Dolce Hotels & Resorts συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, ένα επαναστατικό και εύχρηστο loyalty program από την Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα 55 εκατομμύρια μέλη του, πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών σε αλυσίδα ξενοδοχείων μεγάλης κλίμακας.

Το χαρτοφυλάκιο των Dolce που περιλαμβάνει κορυφαία ξενοδοχεία, θέρετρα και συνεδριακά κέντρα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη προσφέροντας 600.000 τετραγωνικά χώρων συνάντησης, φιλοξενώντας περίπου 100.000 εκδηλώσεις και καλωσορίζοντας τέσσερα εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο. Τα ακίνητα είναι πιστοποιημένα από τη Διεθνή Ένωση Συνεδριακών Κέντρων (IACC), διαθέτουν ξεχωριστό σχεδιασμό και φρέσκες γαστρονομικές εμπειρίες από εμπνευσμένα περιβάλλοντα που φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για εκδηλώσεις. Το Dolce Hotels and Resorts αποκτήθηκε από το Wyndham Hotel Group, LLC το 2015.

Η Zeus International είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο. Διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται μέχρι στιγμής είναι: η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Ιταλία, όπου έχει αναλάβει την λειτουργία αρκετών ξενοδοχείων, κάποια εκ των οποίων είναι σε συνεργασία με το brand της Wyndham Hotel Group της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στον κόσμο, της οποίας είναι στρατηγικός εταίρος στα Βαλκάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα