Λίγο πριν περάσουν τα σύνορα, ο σκύλος- ανιχνευτής βρήκε την ηρωίνη

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός ζευγαριού αλλοδαπών να διαφύγουν στην Ιταλία μεταφέροντας κρυμμένη στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους μια μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. Η αλάνθαστη όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή αποκάλυψε την κρυψώνα.

Το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου αντέδρασε θετικά μόλις «μύρισε» το όχημα στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας κι έτσι ξεκίνησε εξονυχιστική έρευνα, η οποία αποκάλυψε την προσεκτικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος του χώρου των αποσκευών, η οποία άνοιγε με ειδικό πορτάκι που κρυβόταν κάτω από τον πλαστικό θόλο!

Οι

λιμενικοί έβγαλαν τον πίσω δεξί τροχό και έβγαλαν από την κρύπτη έξι δέματα τυλιγμένα με σελοφάν τα οποία περιείχαν ηρωίνη βάρους έξι κιλών και 50 γραμμαρίων! Ο 53χρονος οδηγός και η 50χρονη συνοδηγός συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για μεταφορά ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να αποκαλυφθεί πού και από ποιον προμηθεύτηκε την ηρωίνη το ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα