Κοντονής: Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα!


Κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού, το οποίο έγινε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στο οποίο δεν συμμετείχε η πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής ζήτησε από όλους να χαμηλώσουν οι τόνοι και να σταθούν οι πάντες στο ύψος των περιστάσεων.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως από όλα τα μέλη θέλει να δει την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών και των νόμων, επισημαίνοντας πως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο θα αναγκαστεί

να διακόψει για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας!

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε» ανέφερε ο Υφυπουργός και πρόσθεσε: Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου».

Σχετικά με την γηπεδική βία και την βοήθεια των ΠΑΕ προς την Αστυνομία τα λόγια του Κοντονή ήταν τα εξής: «Δεν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα».

Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία Κοντονή, τα μέλη του Δ.Σ. κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Λίγκας, για να συνεχιστεί το συμβούλιο, καθώς από το... πράσινο στρατόπεδο ξεκαθάρισαν πως μόνο έτσι θα συμμετάσχουν σε αυτό!

Πηγή: Gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα