Κοινωνικός τουρισμός: Τι πληρώνει ο δικαιούχος εάν φύγει νωρίτερα από το κατάλυμα

Με νέα ανακοίνωση στις 5 Αυγούστου ο OΑΕΔ έδωσε διεικρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού και ειδικότερα στην περίπτωση που ο κάτοχος επιταγής κοινωνικού τουρισμού επιθυμεί να φύγει πρόωρα από το ξενοδοχείο. Με απόφαση του ο Διοικητής

του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, διευκρινίζει τι γίνεται στην περπτωση αυτή και τι θα πληρώσει ο δικαιούχος.

Σύμφωνα με την τροποποίηση της παρ. 10 της Ενότητας Β’ του Μέρους 5.1. της υπ’ αριθμ. 8/2021 Δημόσιας Πρόσκλησης για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, αποφασίστηκαν τα εξής:

Αν για οποιονδήποτε λόγο ο δικαιούχος αναχωρήσει πρόωρα από το κατάλυμα, υποχρεούται να καταβάλει στον πάροχο:

«για τις περιπτώσεις που προβλέπεται και έχει συμφωνηθεί ιδιωτική συμμετοχή: τόσο το ποσό που αναλογεί στη συμμετοχή του για τις ισάριθμες ημέρες παραμονής του στη μονάδα, όσο και το ήμισυ του ποσού που αντιστοιχεί στην ιδιωτική συμμετοχή και στην επιδότηση που θα καταβαλλόταν για τις ημέρες της κράτησης κατά τις οποίες το δωμάτιο δεν χρησιμοποιήθηκε.για τις περιπτώσεις που δεν προβλέπεται ή δεν έχει συμφωνηθεί ιδιωτική συμμετοχή: το ήμισυ του ποσού που αντιστοιχεί στην επιδότηση που θα καταβαλλόταν για τις ημέρες της κράτησης κατά τις οποίες το δωμάτιο δεν χρησιμοποιήθηκε».

Διαβάστε ακόμη:

«Καυτό» δίμηνο: Οι φορολογούμενοι πρέπει να πληρώσουν 4 δόσεις σε 60 μέρες 

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Σε alert τα εργοστάσια στη Βιομηχανική Ζώνη Κρυονερίου 

«Ακτή Σαλάντι»: Πώς μπήκε οριστικό λουκέτο στο διάσημο ξενοδοχείο για γυμνιστές της δεκαετίας του ‘80 (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα