Κεντροαριστερά: Θεοδωράκης κατά Καμίνη για τη... δεύτερη δουλειά στον Δήμο

Την αρχή έκανε προ ημερών ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που ζήτησε να πουν όσοι υποψήφιοι δεν είναι βουλευτές ποιος θα τους εκπροσωπεί στη Βουλή αν κερδίσουν. Το ερώτημα πήγαινε στον Γιώργο Καμίνη και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ακολούθηε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έθεσε το ζήτημα της... δεύτερης δουλειάς, κυρίως για τον δήμαρχο Αθηναίων: «Τον άκουσα να λέει ότι θα παραμείνει δήμαρχος και θα είναι και πρόεδρος της παράταξης. Πιστεύει κανείς ότι είναι απογευματινή εργασία η παράταξη»;

Ο

πρόεδρος του Ποταμιού συνέχισε την επίθεση: «Η ζωή μας όλη, αυτό τον καιρό, είναι η πολιτική, η Βουλή, οι συγκρούσεις, ο Τσίπρας. Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να διαχειρίζεται τον Δήμο Αθηναίων και ένα νέο φορέα; Να έχουμε επίγνωση του τι ζητάμε από τον κόσμο και ποιες δυνατότητες έχουμε».

Η οποία μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς έδειξε ότι είχε ενοχληθεί από δηλώσεις του Γιώργου Καμίνη: «Υπάρχει και κάτι άλλο ενοχλητικό. Δήλωσε ότι δεν θα είναι στη Βουλή, αλλά έχει πολλά στελέχη η ΔΗΣΥ να εκπροσωπήσουν το νέο κόμμα για τα επόμενα 2 χρόνια. Σε αυτή την παράταξη έχουμε βάλει τα ίδια ΔΗΣΥ και Ποτάμι».

Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε τόσο από τον Γιώργο Καμίνη, όσο και από τον Νίκο Ανδρουλάκη να αποκαλύψουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στη Βουλή αν εκλεγούν: «Απαιτώ από όλους τους υποψηφίους να νοιάζονται για αυτή την ενότητα. Όσοι δεν είναι στη Βουλή θα πρέπει να πούνε ποιος θα είναι αντ' αυτού».

Τα ερωτήματα αυτά ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει την ευκαιρία να τα θέσει σήμερα το βράδυ ζωντανά στους δύο αντιπάλους του, στο ντιμπέτι που διοργανώνει το Action24. Και οι αποδέκτες τους, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον ρωτήσουν για την απογοητευτική πορεία του Ποταμιού, παρά τις προσδοκίες που συνόδευσαν την ίδρυσή του και την πρώτη εκλογική επιτυχία.

Συγκεκριμένα,τόσο ο δήμαρχος της Αθήνας όσο και ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα επισημάνουν ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς χρειάζεται έναν άλλο ηγέτη, που θα καταφέρει να διευρύνει την επιρροή του στην κοινή γνώμη.

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει, αλλά ούτε η ΔΗΣΥ, ούτε το Ποτάμι δείχνουν κάποια ιδιαίερη δυναμική. Αντίθετα, το Ποτάμι ειδικότερα δείχνει στις δημοσκοπήσεις να χάνει ακόμη και την είσοδό του στη Βουλή.

Το είπε ανοιχτά χθες ο Γιάννης Μανιάτης, που μίλησε για τέλμα, το οποίο για να ξεπεραστεί θέλει έναν νέο ηγέτη. Μια αιχμή που αφορά τόσο στη Φώφη Γεννηματά, όσο και στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος πάντως μέχρι σήμερα έχει αποφύγει να ανοίξει θέματα που θίγουν άμεσα κάποιον από τους άλλους υποψηφίους. Στο θέμα της αλλαγής φύλου, όμως, έδειξε ανοιχτά την πολιτική του διαφωνία με τη Φώφη Γεννηματά.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα