INTRASOFT: Νέα σύμβαση με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας
Η INTRASOFT International εφαρμόζει επί του παρόντος ένα νέο σύστημα συλλογής εσόδων για το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας, σε συνεργασία με τη Δανέζικη εταιρεία Netcompany.
Η σύμβαση αποτελεί μέρος ενός πενταετούς διάρκειας προγράμματος μεταρρυθμίσεων, που έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το σημερινό σύστημα συλλογής εσόδων του Υπουργείου. Η αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί με την εισαγωγή ενός νέου κεντρικού συστήματος με βάση το Σύστημα Διαχείρισης Εισοδημάτων για το Δημόσιο Τομέα (PSRM) της Oracle.
Στόχοι του σχεδίου είναι η θέσπιση ενός κοινού συνόλου κανόνων και πρακτικών σε όλα τα επίπεδα χρέους, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας είσπραξης χρεών, ο εξορθολογισμός της συνολικής διαχείρισης του χρέους και η εξάλειψη της «διπλής εργασίας». Σκοπός είναι να παρασχεθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ικανό να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες προκλήσεις και να προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες ανάγκες στο εγγύς μέλλον.
Για λόγους βελτίωσης του ελέγχου των έργων, η σύμβαση χωρίστηκε σε μια σειρά εκδόσεων με την πρώτη έκδοση να έχει ήδη παραδοθεί τον Ιούνιο του 2017.
Ο κος Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας. Η επιλογή της INTRASOFT International για το συγκεκριμένο έργο επιβεβαιώνει την στρατηγική μας να καταλάβουμε την πρώτη θέση παγκοσμίως σε ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων Δημοσίων Εσόδων, παρέχοντας λύσεις αιχμής μέσα από τον συνδυασμό του PSRM της Oracle με τα δικά μας διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα όπως το ESKORT Compliance and Enforcement Solution. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ενιαίου προϊόντος, πλούσιου σε λειτουργικότητα και βασισμένο στις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Οι πρόσφατες επιτυχίες μας στον τομέα αυτό σε Αυστραλία, Κατάρ, Κουβέιτ, Μοζαμβίκη, Δανία και στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνα επικυρώνουν την στρατηγική αυτή και την δέσμευση μας να παρέχουμε λύσεις που αντιμετωπίζουν πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης Υπηρεσίας Δημοσίων Εσόδων. Αισθανόμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα ξεπεράσουν τις ήδη υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς και επωφελούς συνεργασίας στον τομέα αυτό.»
Ο κος Ingrid Mjøen, Επικεφαλής της Oracle in Δανίας, δήλωσε: «Το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας λαμβάνει μια λύση που ανταποκρίνεται στη σημερινή ανάγκη για αυξημένη αποτελεσματικότητα και προσαρμόζεται πλήρως στις αναπόφευκτες μελλοντικές αλλαγές πολιτικής. Το σύστημα Διαχείρισης Εσόδων του Δημόσιου Τομέα της Oracle είναι μια ισχυρή και ευέλικτη λύση που βοηθά το Υπουργείο να βελτιώσει τη συλλογή εσόδων ενώ παράλληλα απλοποιεί τη σύνθετη διαχείριση των θεμάτων πολιτικής. Η Oracle είναι περήφανη που παραδίδει αυτή τη λύση με τους συνεργάτες μας INTRASOFT International και Netcompany».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Νέα λίστα: Αυτές είναι οι πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο
- Νέες διακρίσεις για τις υπηρεσίες Alpha Mobile Banking και my Alpha wallet της Alpha Bank
- Εργατικό δυστύχημα στις Σέρρες
- Οι πρώτοι δανειολήπτες που μπαίνουν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
- Πέντε διακρίσεις για την Alpha Bank
- Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το "μήνυμα" των δραστών θα αποκαλύψει την ταυτότητά τους
- Avexis: Υποβρύχιο «μίνι» ρομπότ για τον καθαρισμό πυρηνικών εγκαταστάσεων
- Bloomberg: Επενδύσεις, το συστατικό που λείπει από την Ελλάδα
- Ο Τζαβάρας στον Realfm 97,8: Γιατί προτείνω δημοψήφισμα για την απόσχιση της Ηλείας
- Σπίρτζης: Κάθε μήνα ο ΟΑΣΑ έχανε χρήματα από τα κυκλώματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις New Money
- Οι πρώτοι δανειολήπτες που μπαίνουν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
- Πέντε διακρίσεις για την Alpha Bank
- Σπίρτζης: Πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημα για τους παραβάτες του ΚΟΚ
- «Αγκάθι» και στην Κύπρο τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια
- ΧΑ: Γιατί ανακάμπτουν οι τράπεζες και οι δείκτες
- INTRASOFT: Νέα σύμβαση με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας
- Στην Ναύπακτο το ετήσιο ραντεβού του εναλλακτικού τουρισμού
- Βραβεία Ποιότητας για την Εθνική
- «Μέτωπο» των μεγαλύτερων τραπεζών κατά της καταλανικής ανεξαρτησίας
- Lidl: Επεκτείνεται στη Βρετανία και ανοίγει 500 θέσεις εργασίας
- Τελευταία Νέα New Money
- INTRASOFT: Νέα σύμβαση με το Υπουργείο Οικονομικών της Δανίας
- «Μέτωπο» των μεγαλύτερων τραπεζών κατά της καταλανικής ανεξαρτησίας
- «Αγκάθι» και στην Κύπρο τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια
- Lidl: Επεκτείνεται στη Βρετανία και ανοίγει 500 θέσεις εργασίας
- Οι πρώτοι δανειολήπτες που μπαίνουν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
- Πέντε διακρίσεις για την Alpha Bank
- Worldsteel Association: Αύξηση 7% στην παγκόσμια ζήτηση χάλυβα το 2017
- Σπίρτζης: Πρόστιμα ανάλογα με το εισόδημα για τους παραβάτες του ΚΟΚ
- ΧΑ: Γιατί ανακάμπτουν οι τράπεζες και οι δείκτες
- Grivalia: Εκλογή νέου μέλους στο Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- «Στο κόκκινο» και πάλι οι ισπανικές μετοχές
- Για τρίτη συνεχή θητεία ο Κ. Ποζρικίδης στο ΔΣ της Παγκόσμιας Ένωσης Εκθέσεων
- "Βαρίδι" για τις τράπεζες οι στρατηγικοί κακοπληρωτές
- Νέες διακρίσεις για τις υπηρεσίες Alpha Mobile Banking και my Alpha wallet της Alpha Bank
- V+O: IPRA Golden World Award στην κατηγορία "Crisis Management"
- Χρ. Σπίρτζης: Ομαλοποίηση στη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών καρτών
- Οι νεότεροι ηγέτες στον κόσμο
- Γ. Μπαλάφας: Δεν ισχύουν όσα γράφει η Welt για τους πρόσφυγες
- Η Saint-Gobain ολοκλήρωσε την εξαγορά της Glava
- Μπαλάφας: Στην Ελλάδα βρίσκονται περίπου 55-60.000 πρόσφυγες