Ίδρυμα Ευγενίδου: Ελάτε να ανακαλύψουμε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει»

Το Ίδρυμα Ευγενίδου αφιερώνει τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής (ώρες 13:00 έως 17:15), στις Φυσικές Επιστήμες, τον Προγραμματισμό, την Ρομποτική και την Αστρονομία και σας προτείνει να ανακαλύψετε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει».

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Ελάτε να ανακαλύψουμε την Επιστήμη που μας «περιβάλλει», που θα πραγματοποιείται από 17 Απριλίου έως και 21 Ιουλίου 2019, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις έξι εντυπωσιακές ψηφιακές παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου και παράλληλα μία από

τις δραστηριότητες του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας «Athena» με ειδική μειωμένη τιμή 3€ για κάθε μία, εφόσον αγοράσετε και τα δύο εισιτήρια ταυτόχρονα.

Σημειώστε ότι η προσφορά αυτή ισχύει ΜΟΝΟΝ για αγορές εισιτηρίων από το Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Τι πρέπει να κάνετε:

1. Φτάνετε στο Ίδρυμα Ευγενίδου στο Φαληρικό Δέλτα το μεσημέρι Σαββάτου και Κυριακής (το μεσημέρι για εμάς ξεκινάει στις 13:00 και τελειώνει στις 17:15), από 17 Απριλίου έως 21 Ιουλίου 2019.

2. Διαβάζετε τα ενημερωτικά μας έντυπα!

3. Επιλέγετε μία από τις έξι εντυπωσιακές παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου (αυτές που προβάλλονται μεταξύ 13:30 και 16:30) «Το Κέντρο του Κόσμου», «Ζωή στο Σύμπαν», «Ταξιδευτές του Ηλιακού Συστήματος», «Αναζητώντας την Σκοτεινή Ύλη», «Διαστημικές Καταιγίδες και Βόρειο Σέλας» και «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα».

Οι παραστάσεις αυτές προσκαλούν το κοινό σε ένα εντυπωσιακό ταξίδι από τον πλανήτη μας ως τους μακρινούς γαλαξίες και τις εσχατιές του Σύμπαντος και παρουσιάζουν τρέχοντα επιστημονικά θέματα με έντονο ενδιαφέρον στον τεράστιο Θόλο του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, ενός από τα μεγαλύτερα και καλύτερα πλανητάρια στον κόσμο!

4. Παράλληλα επιλέγετε μία από τις δραστηριότητες του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Athena, του νέου πρότυπου χώρου γνωριμίας, ενασχόλησης και πειραματισμού με την Επιστήμη και την Τεχνολογία για μικρούς και μεγάλους.

Έχετε δύο επιλογές.

Η πρώτη επιλογή είναι η επίσκεψη στα 57 σύγχρονα διαδραστικά εκθέματα, που καλύπτουν ευρύ φάσμα της Φυσικής (Μηχανική, Ηλεκτρομαγνητισμός, Ήχος, Φως, Ενέργεια, Σύμπαν), της Χημείας, της Βιολογίας, των Μαθηματικών, της Πληροφορικής και της Ρομποτικής και τα οποία αναπτύσσονται σε δύο ορόφους.

Η δεύτερη επιλογή είναι η εντυπωσιακή επίδειξη πειραμάτων «Εκρηκτική Επιστήμη», μέσα από την οποία θα ανακαλύψετε τα μυστικά που κρύβονται πίσω από εντυπωσιακές εκρήξεις.

5. Πηγαίνετε στο Ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Αγοράζετε ταυτόχρονα και τα δύο εισιτήρια (ένα για το Πλανητάριο και ένα για το Athena) με μειωμένο εισιτήριο 3 € ανά δράση!

6. Το ταξίδι σας ξεκινά από εδώ!

7. Μην καθυστερείτε! Και να θυμάστε ότι η προσφορά αυτή ισχύει ΜΟΝΟΝ για αγορές από το ταμείο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Ιδρύματος Ευγενίδου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eef.edu.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα