Η Ζynga βασίζεται στο νέο της mobile game για να «σωθεί»

Ο Αrvan είναι ένας γίγαντας με μακριά ξανθά μαλλιά, πανοπλία και φλεγόμενα τσεκούρια.

Η Zynga Inc. βασίζεται σε αυτόν αλλά και σε άλλους μοναδικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού της, Dawn of Titans, για να ανατρέψει χρόνιες ζημίες και να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Ο στόχος της είναι η καθιέρωση μίας νέας γενιάς φορητών παιχνιδιών τα οποία μπορούν να αντιμετωπίσουν τους πολύ καλούς τίτλους των PlayStation και XboxONE.

Η

εταιρεία δουλεύει πάνω στο παιχνίδι εδώ και δύο χρόνια. Λανσαρίστηκε χθες, Πέμπτη, δωρεάν για συσκευές iOS και Android. Οι παίκτες μπορούν να χειρίζονται στρατούς πολεμιστών αλλά και τιτάνων για να καταλάβουν ένα μεσαιωνικό κόσμο.

Αν και το παιχνίδι είναι δωρεάν, η Zynga ελπίζει πως οι χρήστες θα πληρώσουν από 15 σεντ μέχρι και 10 δολάρια για την επιτάχυνση του χτισίματος του βασιλείου τους.

Η εταιρεία χρειάζεται μία μεγάλη επιτυχία. Μετά από τα τεράστια κέρδη των FarmVille και Words With Friends, η εταιρεία δεν είχε ένα μεγάλο hit, ιδιαίτερα τη στιγμή που υπήρξαν και ανταγωνιστικά χτυπήματα όπως το Candy Crush ή το Kim Kardashian:Hollywood, το οποίο «άναψε» και «έσβησε» σε χρόνο ρεκόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα