Η μεγαλύτερη ανάκαμψη στην ιστορία ποιούς θα αφορά;

Η μεγαλύτερη ιστορία ανάκαμψης που θα γράψει η οικονομική ιστορία θα είναι η ελληνική. Το λέμε μετά λόγου γνώσεως, παρατηρώντας τους αριθμούς από το 2009. Το λένε καθημερινά οι μεγαλύτεροι επενδυτικοί οίκοι (Goldman Sachs, JP Morgan) που κερδίζουν διπλά αφού τότε πωλούσαν στην κρίση και τώρα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της Ελλάδος- καθώς τίποτα δεν είναι δωρεάν.
Κι όμως. Ενώ λοιπόν μας έχουν για το μεγαλύτερο recovery της Ιστορίας εμείς πρέπει σώνει και καλά να οδηγηθούμε σε εμφύλιο. Αντί λοιπόν τα πολιτικά κόμματα να ασχολούνται

– από κοινού – πως θα πειστεί η νέα γερμανική
κυβέρνηση να επενδύσει στο “πειραματόζωο” Ελλάδα, εμείς έχουμε να κάνουμε ακόμη με την Τροϊκα. Παρακολουθούμε λοιπόν καθημερινό show από τους αποκρουστικούς μπράβους β' κατηγορίας της Χρυσής Αυγής ενώ οι υπόλοιποι ψελλίζουν ο καθένας τα δικά του.
Εκλογές, συστράτευση και μέτωπο κατά του ναζισμού, αγωνιστικότητα στα σωματεία κ.λ.π.
Με λίγα λόγια, καθημερινά έχουμε προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών όπως σωστά είπε ο τραγουδιστής hip- Hop Νικόλας Κλίντ. Μετά από 70 χρόνια το να μιλάς ή να φέρεσαι λες και βρίσκεσαι σε εμφύλιο σημαίνει ότι, δεν προχώρησες ως κοινωνία. Έμεινες με ψυχώσεις, όταν δεν απολάμβανες τα “ψίχουλα” που σου πετούσαν οι ψηφοθηρικές κυβερνήσεις. Δεν νοείται κανείς να ζητά εκλογές και μέτωπα όταν οι επαγγελματίες δεν μπορούν να πληρώσουν κάθε Παρασκευή και σκέπτονται πόσους θα διώξουν. Από την άλλη πλευρά, αν ο στόχος της κυβέρνησης είναι να κοιμίσει τους Έλληνες προβάλλοντας την Χρυσή Αυγή εν όψει νέων μέτρων, τότε πλανώνται πλάνην οικτράν. Γιατί αργά ή γρήγορα θα αποκαλύψουν τα νούμερα που προετοιμάζουν να πλασάρουν (2% ανάπτυξη το 2014). Ας θυμηθούν επίσης,κυρίως, αυτή η ανάπτυξη δεν μπορεί να αφορά 2-3 εργολάβους ένα τούνελ κ.λ.π., αλλά
χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς το τέρας της ανεργίας είναι αδηφάγο. Δεν νικιέται με Venture Capital κ.λ.π., όπως νομίζει ο υπουργός Ανάπτυξης.

Υ.Γ Σε διαφορετική περίπτωση η κυβέρνηση αν θέλει να δώσει κοινωνικά μερίσματα ας
αγοράσει από τώρα τα warrant με τις ρήτρες ανάπτυξης, δώρο για όλους τους συνταξιούχους.
Αφού ζητήσουν συγγνώμη όλοι όσοι συμμετείχαν στο PSI και οι προηγούμενοι.


Blogger Δημήτρης Παφίλας
Keywords
Τυχαία Θέματα