Η κοινωνική οικονομία της κας Ράνιας

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την απόφαση που υπογράφει η κα Ουρανία (Ράνια) Αντωνοπούλου και δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει η χρηματοδότηση μιας υπό σύσταση εταιρείας με αντικείμενο την σχεδίαση & κατασκευή κοσμημάτων από παράδοξα – ανακυκλώσιμα υλικά σε ένα συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση περιόδου 2014-2020 – εκτός και αν όλα όσα γνωρίζουμε για την Παγκοσμιοποίηση (και τις συνέπειες της) πρέπει να τα διαγράψουμε… Αλλά θα ήθελα πολύ να ξέρω – αν γίνεται και δεν παραβιάζω οικογενειακές και κομματικές υποθέσεις- την

σχέση της απόφασης που υπογράφει η κα Αντωνοπούλου με μια παλαιότερη απόφαση της. Η τελευταία θα σας φανεί γραμμένη στα …κινέζικα αλλά οι γνωρίζοντες ξέρουν καλά τι σημαίνει και ποιοι συνεννοούνται με ποιους… « Την με αρ. πρωτ.: 6.1290/5.1115/5-02-2016 (ΑΔΑ: ΨΠ5Θ465Θ1Ω-04Λ) Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα "Εκχώρηση αρμοδιοτήτων της Αρχής Διαχείρισης σχετικά με την υλοποίηση ενεργειών που αφορούν τις απολύσεις στον κλάδο 60 της NACE ΑΝΑΘ.2 (δραστηριότητες Προγραμματισμού και Ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών) στην Επιπέδου NUTS II Περιφέρεια Αττικής (EL 30) στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) περιόδου 2014-2020 (ΚΩΔ.: EGF/2014/018 EL/Attica Broadcasting) καθώς και έναρξη υλοποίησης αυτών από τον Φορέα με την Επωνυμία "Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών" με διακριτικό τίτλο:"ΕΛΚΕ-ΕΚΠΑ"».

Απολυμένοι από media ( αν κατάλαβα καλά…), Κονδύλια Ερευνας, Καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ( το ΕΚΠΑ που λένε και οι φοιτητές…)και πάει λέγοντας. Να είχαμε και τα ονόματα τι καλά θα ήταν!

Προς το παρόν ας μείνουμε στους οφελούμενους όπως ο κ. Βασίλειος Τζήμτσος που χρηματοδοτείται για μια υπό σύσταση εταιρεία με αντικείμενο «Από το χωράφι στο σπίτι σας (διαδραστική παρουσίαση και εμπορία αγροτικών προϊόντων μέσω διαδικτύου). Λιανικό εμπόριο από επιχειρήσεις πωλήσεων με αλληλογραφία μέσω διαδικτύου».
Όλη η κοινωνική οικονομία της αντι-παγκοσμιοποίησης στο πιάτο. Δυνατό μενού για την κυρία Ράνια – της γνωστής οικογενείας Levy.

Keywords
Τυχαία Θέματα