Γιατί Ferrari, Lamborghini και Pagani θα εντυπωσιάσουν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη, πολλές από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου θα συγκεντρωθούν για να παρουσιάσουν τις καλύτερες προτάσεις τους για το 2017.

Η πρώτη για φέτος και πιο σημαντική έκθεση αυτοκινήτου της Ευρώπης, αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες δημοσιογράφους, φαν και στελέχη αυτοκινήτων από τις 9 Μαρτίου έως τις 19 Μαρτίου.

Πιο συναρπαστικά από τα ντεμπούτα πολυτελείας θα είναι οι συμμετοχές της Ferrari, της McLaren, της Pagani

και της Lamborghini.

Η Ferrari θα παρουσιάσει το 812 Superfast, τον πολυαναμενόμενο διάδοχο της F12 Ferrari. Το 812 Superfast κινείται από τον πιο δυνατό ατμοσφαιρικό V12 που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής. Είναι 6,5 lt και αποδίδει 800 ίππους.

Η McLaren θα παρουσιάσει το επερχόμενο νέο μοντέλο της 720S. Το βρετανικό supercar, θα φορά έναν νέο κινητήρα. Με κωδικό M840T, το V8 σύνολο έχει αυξημένο κυβισμό, στα 4,0 λίτρα, έναντι των 3,8 λίτρων που μέχρι τώρα κινούσε την 650.

Η Pagani, η ελάχιστα γνωστή ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, θα παρουσιάσει το νέο Huayra Roadster. «Είναι το πιο δύσκολο project που έχουμε αναλάβει ως τώρα», δηλώνει ο ίδιος ο Horacio Pagani. Με αυτή τη φράση μας συστήνει το νέο του δημιούργημα. Το αυτοκίνητο είναι χτισμένο γύρω από το τελευταίας γενιάς monocoque σασί HP52, κατασκευασμένο από ενισχυμένο με τιτάνιο ανθρακόνημα. Η ακαμψία είναι ενισχυμένη κατά 52%. Εμπρός και πίσω προσαρμόζονται σωληνωτά υποπλαίσια από χρωμομολυβδένιο.

Ακόμα η Lamborghini θα παρουσιάσει την Huracán variant. Η νέα έκδοση του γνωστού μας ιταλικού supercar, της Huracan, είναι σαν να έχει δεχθεί «ένεση» με στεροειδή για να γίνει δυσκολότερη, πιο γρήγορη και πιο δυνατή. Εκπρόσωπος από την Lamborghini αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το αυτοκίνητο GT3-style.

Keywords
Τυχαία Θέματα