Γαργαλιάνοι: Μέθυσε, έκλεψε ένα αυτοκίνητο και...βγήκε στους δρόμους!


Τα... οχτάρια που έκανε στον δρόμο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, έκαναν τους τροχονόμους που έκαναν Χριστούγεννα σε μπλόκο ελέγχων στην Κυπαρισσία να το σταματήσουν για να κάνουν αλκοτέστ στον οδηγό. Τότε αποδείχθηκε πως όχι μόνο ήταν... στουπί στο μεθύσι, αλλά και ότι το όχημα ήταν κλεμμένο!

Ο 40χρονος Ρουμάνος είχε κλέψει το Golf στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στο κέντρο της πόλης των Γαργαλιάνων και, παρ'

όλο που ήταν μεθυσμένος, κατάφερε να μην το... τρακάρει ως την στιγμή που συνελήφθη! Το κλεμμένο αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για κλοπή και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, του όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.

*** Δυο σπίτια στην περιοχή της Καλλιθέας Λασιθίου προσπάθησαν να διαρρήξουν άγνωστοι, αλλά δεν τα κατάφεραν και για να μην φύγουν εντελώς άπρακτοι έκλεψαν το... αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του ενός! Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο μέσα στην Ιεράπετρα και οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν για να ταυτοποιήσουν τον ή τους δράστες της κλοπής.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Αναζητήσεις
διαρρηξεις νεα μηχανιωνα
Τυχαία Θέματα