Γ. Τσίπρας στο EU- Arab Summit: "Είμαι υπερήφανος για την επένδυση των 14 αεροδρομίων, το Ελληνικό και την Cosco"

Την υπερηφάνεια του για μια σειρά επενδύσεων που η κυβέρνηση ΝΔ - -ΠΑΣΟΚ είχαν προωθήσει και ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστρατεύτηκε με σκληρό μάλιστα τρόπο όμως τελικά υπέγραψε, εξέφρασε από το βήμα του EU- Arab Summit ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργος Τσίπρας.

Θέλοντας να δώσει μια νότα επενδυτικού οργασμού, ο κ. Τσίπρας

υποστήριξε πως είναι υπερήφανος για το γεγονός πως υλοποιήθηκαν αυτές οι αποκρατικοποιήσεις του λιμανιού του Πειραιά προς την Cosco και της Fraport με τα 14 αεροδρόμια καθώς και η επένδυση στο Ελληνικό, αποσκοπώντας να δείξει στον αραβικό επιχειρηματικό κόσμο πως η Ελλάδα είναι μια χώρα ανοικτή σε συνεργασίες.

Παράλληλα, ο εξάδελφος του πρωθυπουργού άδειασε όσους εσωκομματικά αντιδρούν ακόμα ως προς την αναγκαιότητα αυτών των επενδυτικών προσπαθειών.

Ενδιαφέρον πάντως είχε το γεγονός πως από κάτω την ώρα που ο γενικός γραμματέας πραγματοποιούσε την ομιλία αυτή με την οποία και ουσιαστικά παραδεχόταν τη στροφή ως προς αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτευτικά έλεγε, καθόταν ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είχε δεχθεί σφοδρή κριτική από το κυβερνών σήμερα κόμμα όταν προώθησε όλες αυτές τις επενδύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα