Φοίνιξ Νηογνώμων: Δίπλα στους ανθρώπους της θάλασσας

Δίπλα στους ανθρώπους της θάλασσας βρίσκεται ο ελληνικών συμφερόντων «Φοίνιξ Νηογνώμων» με πράξεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της τουριστικής περιόδου η διοίκηση αποφάσισε ότι σε όλα τα αιτήματα επιθεώρησης και έκδοσης Πρωτοκόλλου Γενικής Επιθεώρησης που θα σταλούν στον οργανισμό ή στους κατά τόπους αντιπροσώπους του μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019, θα ανταποκρίνεται και τόσο η επιθεώρηση όσο και η έκδοση του βεβαιωτικού σε περίπτωση ζημιάς ή βλάβης θα γίνονται δωρεάν και μάλιστα εντός 24 ωρών όπου και αν βρίσκεται το σκάφος εντός της ελληνικής επικράτειας.

Σε απομακρυσμένες περιοχές

αν απαιτηθεί μετακίνησή του, ο πλοιοκτήτης θα πρέπει να μεριμνήσει για την μετάβαση του επιθεωρητή χωρίς καμία χρέωση από πλευράς Οργανισμού.

«Η προσφορά αφορά τόσο τους σημερινούς πελάτες του οργανισμού όσο και τους νέους πελάτες που θα επιλέξουν τον Οργανισμό μας, ως φορέα πιστοποίηση και ισχύει για όλη τη διάρκεια ισχύος του Π.Γ.Ε.», επισημαίνει ο΄Αρης Αρβανιτάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και προσθέτει:

«Για υποβολή αιτήματος επιθεώρησης και έκδοσης πιστοποιητικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό στο [email protected], και τηλεφωνικά στο 2146875500».

Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια η πορεία του «Φοίνιξ Νηογνώμων ΑΕ» ή Phoenix Register of Shipping, όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό, είναι αλματώδης. Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού πέτυχε να συμπεριληφθεί στην «high performance» λίστα του Paris MOU, ενός θεσμού που ως σκοπό έχει να εξαλείψει τη λειτουργία πλοίων που δεν πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και προστασίας του περιβάλλοντος, μέσω ενός εναρμονισμένου συστήματος ελέγχου από τις λιμενικές αρχές κάθε κράτους που συμμετέχει στο λεγόμενο Μνημόνιο Συμφωνίας του Παρισιού.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνικός νηογνώμονας ανέβηκε σε αυτή τη λίστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα