Επώνυμα cocktails στην πόρτα σας!

του Κώστα Τσαούση


Ο Βασίλης Καλαντζής, ένα από τα πρόσωπα της ιδρυτικής ομάδας των Three Cents (των ελληνικής έμπνευσης και καταγωγής premium αναψυκτικών που κάνουν παγκόσμια καριέρα) είναι και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Granikal. Η τελευταία πρόσφατα καλωσόρισε μια εξαιρετικά πρωτότυπη σειρά στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που προωθεί και διακινεί στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, στην Spirit's boutique της βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και τα The Clumsies Original

Cocktails!

Όπως διαβάζω σε μια ανάρτηση στο fb της Granikal : «Ένα από τα 10 καλύτερα bar στον κόσμο στα The World's 50 Best Bars, παρουσιάζει μια ακόμα καινοτομία!

Οι The Clumsies πρωτοτυπούν και εμφιαλώνουν τα best sellers cocktails τους σε μπουκάλια και η Granikal αναλαμβάνει τη διανομή τους στην πόρτα σας, όπου κι αν είναι αυτή στην Ελλάδα! Τέσσερις συνταγές δια χειρός των The Clumsies: Clumsy Negroni, Forbidden Fruit, Nostalgia και Strawberry Daiquiri!».

Πάλι στο fb διαβάζω μια ανάρτηση από τον Λέλο Γεωργόπουλο (μέλος της ομάδας των The Clumsies): «Πριν από δύο χρόνια κάτσαμε στο στρογγυλό τραπέζι του Room και αποφασίσαμε πως θα θέλαμε να δώσουμε την δυνατότητα στο κόσμο να πίνει τα #cocktails του The Clumsies και έξω από το μαγαζί!
clamsies-1
Αλλά είπαμε πως η γεύση πρέπει να είναι η ίδια ακριβώς με το «φρέσκο» cocktail του μαγαζιού.

Μας πήρε 2 χρόνια αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Η διανομή ξεκίνησε ήδη με την εταιρία Granikal με τους οποίους μας δένουν παρά πολλά τα τελευταία χρόνια !

Έχεις νιώσει πως θα ήθελες ποτέ ένα #clumsy cocktail στο σπίτι σου, στο γραφείο σου, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, σε μια παραλία , σε ένα πολύ καλό εστιατόριο;;;

Ήρθε η ώρα να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα !».

Μια πρωτότυπη ιδέα που εξελίχθηκε χάρις στη δημιουργική διάθεση των teams ενός bar και μιας εταιρείας εξειδικευμένη στη διάθεση premium ποτών σε ένα καινοτομικό προϊόν – 4 cocktails σε μπουκαλάκια των 200 ml που αντιστοιχούν σε δύο περίπου κοκτέιλ- που όμοιο της δεν υπάρχει στην αθηναϊκή σκηνή!

Keywords
Τυχαία Θέματα