Εν αναμονή ανακοινώσεων για το νέο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, με τις αλλαγές προσώπων να δρομολογούν μια νέα περίοδο λειτουργίας και διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου.

Όπως έχει αναφέρει το newmoney, τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Πολίτης, του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης και σε αυτό του μη εκτελεστικού Προέδρου ο κ. Θανάσης Ζηλιασκόπουλος. Παράλληλα, αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του

ΔΣ του Ταμείου.

Η νέα «τριάδα» του ΤΑΙΠΕΔ πέραν των διαγωνισμών που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλων που θα προκηρυχτούν στο επόμενο διάστημα, θα αναλάβει και να «τρέξει« και το κομμάτι της ωρίμανσης έργων για τα έργα του σχεδίου Ελλάδα 2.0, αλλά και του ΕΣΠΑ.

Με βάση το επικαιροποιημένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αξιοποίησης (Asset Development Plan – ADP) του ΤΑΙΠΕΔ που πρόσφατα ενέκρινε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) ήδη μια σειρά ιδιωτικοποιήσεων του 2021 προχωρά με καλό βηματισμό, ωστόσο υπάρχει σειρά διαγωνισμών για τους οποίους ζητούμενο είναι η επιτάχυνση ή και ο ανασχεδιασμός τους ώστε να καταστούν πιο ελκυστικοί ή για να αναπτυχθούν συνέργειες με άλλα project.

Διαβάστε ακόμα:

REDS: Φθινόπωρο το master plan για το Cambas project των 200 εκατ. ευρώ

Γιώργος & Κώστας Γεράρδος: Ο διοικητικός μετασχηματισμός της ΠΛΑΙΣΙΟ και οι νέες επενδύσεις

Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι: Τι θα αλλάξει άμεσα για μουσική, εστίαση, γάμους και απαγόρευση κυκλοφορίας

Keywords
Τυχαία Θέματα