Εκκένωσε το σπίτι της η Lady Gaga λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην Καλιφόρνια


Η Lady Gaga, σήμερα το πρωί, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της καθώς οι φλόγες έφτασαν μέχρι την πολυτελή οικεία της στο Μαλιμπού. Η τραογουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στα stories του instagram στα οποία φαίνεται να αποχωρεί με μία μόνο τσάντα από το σπίτι της. Παράλληλα η τραγουδίστρια έγραψε ότι «στέλνει τις προσευχές της» σε όσους πλήττονται από τη φονική πυρκαγιά.

Τρομακτικές ώρες φαίνεται να πέρασαν και άλλοι celebrities,

που κατοικούν στην πληγείσα περιοχή. Ανάμεσα τους η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, λόγω της πύρινης λαίλαπας. Η διάσημη τηλεπερσόνα κρατούσε ενήμερους μέσω Instagram τους followers της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις φλόγες.

«Προσευχηθείτε για το Calabasas. Γυρίσαμε σπίτι και έχουμε μία ώρα να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας. Προσευχηθείτε να είναι όλοι ασφαλείς», έγραψε στα stories της. Μάλιστα έχει ήδη ανεβάσει και ένα βίντεο με περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα να περικυκλώνουν τη γειτονιά, στην οποία διαμένει. «Απομακρύνουν τους πάντες από τα σπίτια τους», ανέφερε. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή ενός από τα παιδιά τς να λεει: «είμαστε ασφαλείς». Εκτός από την οικογένεια Καρντάσιαν - Γουέστ, στην περιοχή μένει και η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο, η οποία επίσης εγκατέλειψε το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκκένωσε, Lady Gaga, Καλιφόρνια,ekkenose, Lady Gaga, kalifornia