Εκατομμυριούχος ζει με 90 ευρώ τον μήνα και θα δωρίσει την τεράστια περιουσία του σε φιλανθρωπίες

Ένας Κινέζος πολυεκατομμυριούχος ανέφερε ότι ζει με περίπου 90 δολάρια τον μήνα και ότι σκοπεύει να δωρίσει ολόκληρη την περιουσία του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα μετά τον θάνατό του.

Ο θρυλικός ηθοποιός Τσόου Γιούν-Φατ γνωστός για τις συμμετοχές του στις ταινίες «Τίγρης και δράκος», «Bulletproof Monk» και «Crazy Rich Asians» μίλησε πρόσφατα για τον λιτό τρόπο ζωής του κατά την διάρκεια της προώθησης της καινούργιας του ταινίας «Project Gutenberg.»

Ο 63χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι σπάνια αγοράζει καινούργια πράγματα, τρώει από πάγκους τροφίμων και χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

όσο περισσότερο μπορεί.

Επίσης, ο Τσόου ανέφερε ότι μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε το ίδιο Nokia κινητό. Το άλλαξα πρόσφατα μετά από 17 χρόνια επειδή σταμάτησε να λειτουργεί.

Όσον αφορά στα ρούχα του ανέφερε ότι προτιμά να ψωνίζει μόνο από καταστήματα με εκπτώσεις και να φοράει μόνο τα ρούχα που νιώθει άνετα.

«Δεν φοράω ρούχα για τους άλλους ανθρώπους. Αν εγώ πιστεύω ότι τα ρούχα που φοράω είναι άνετα μου αρκεί», δήλωσε ο Τσόου.

«Το όνειρό μου είναι να είμαι ένας φυσιολογικός και ευτυχισμένος άνθρωπος. Το πιο δύσκολο πράγμα στην ζωή δεν είναι το πόσα λεφτά βγάζεις αλλά το πως να έχεις ήσυχη και γαλήνια την ψυχή σου», πρόσθεσε.

Η περιουσία του ηθοποιού υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια και εφόσον ο Τσόου και η γυναίκα δεν έχουν παιδιά σκοπεύουν να αφήσουν τα χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μάλιστα, το ζευγάρι ίδρυσε το δικό του φιλανθρωπικό ίδρυμα πριν από πολλά χρόνια.

«Τα χρήματα δεν είναι δικά μου. Εγώ απλά τα κρατάω ασφαλή μέχρι να έρθει η ώρα», δήλωσε ο Τσόου.

Keywords
Τυχαία Θέματα