Μπαρτσελόνα: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην ομάδα, ανακοίνωσε την Πέμπτη 5/8  η Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας ότι οι οικονομικοί κανονισμοί του ισπανικού πρωταθλήματος δεν επιτρέπουν την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Αργεντινό αστέρα.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, η Μπαρτσελόνα αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι παρότι είχε επιτευχθεί συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον παίκτη, τα οικονομικά «εμπόδια» καθιστούν αδύνατη την παραμονή του

στην ομάδα.

«Παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος και ο παίκτης κατέληξαν σε συμφωνία και τη σαφή πρόθεσή τους να υπογράψουν ένα νέο συμβόλαιο σήμερα, αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων», ανέφερε ο σύλλογος.

Ο σύλλογος επιρρίπτει την ευθύνη για την εξέλιξη στους «κανονισμούς του ισπανικού πρωταθλήματος» που δεν του επέτρεψαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον παίκτη. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Μέσι είχε λήξει στις 30 Ιουνίου.

“Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Μέσι δεν θα μείνει στην Μπαρτσελόνα”, ανέφερε. Και τα δύο μέρη λυπούνται βαθιά που οι επιθυμίες του παίκτη και του συλλόγου δεν θα εκπληρωθούν τελικά.

«Η Μπαρτσελόνα εκφράζει ολόψυχα την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για τη συμβολή του στη γιγάντωση του συλλόγου και του εύχεται ό, τι καλύτερο για το μέλλον στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Μέσι, που είχε υπογραφεί το 2017, του απέφερε 138 εκατομμύρια ευρώ (163 εκατομμύρια δολάρια) ανά σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς η Porsche θα φτάσει μέχρι το Διάστημα

«Ακτή Σαλάντι»: Πώς μπήκε οριστικό λουκέτο στο διάσημο ξενοδοχείο για γυμνιστές της δεκαετίας του ‘80 (pics)

Φωτιές στην Ελλάδα: Δορυφόρος καταγράφει τα πύρινα μέτωπα (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα