Απώλειες 0,7% για τον χρυσό σε εβδομαδιαίο επίπεδο

Με απώλειες έκλεισε ο χρυσός την Παρασκευή, με το πολύτιμο μέταλλο να δέχεται πιέσεις από το αμερικανικό δολάριο και να διαμορφώνεται η τιμή του στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και δέκα μέρες περίπου.

Ο χρυσός παραδόσεως Αυγούστου υποχώρησε σήμερα κατά 16,80 δολάρια ή 0,9%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 1.879,60 δολάρια ανά ουγγιά στο Comex την Παρασκευή, η χαμηλότερη τιμή από τις 3 Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet. Σε εβδομαδιαία βάση ο χρυσός σημείωσε απώλειες 0,7%.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέταλλα,

το ασήμι παραδόσεως Ιουλίου πρόσθεσε 12 σεντς ή 0,4%, κλείνοντας στα 28,15 δολάρια ανά ουγγιά. Σε εβδομαδιαία βάση σημείωσε κέρδη 0,9%. Ο χαλκός παραδόσεως Ιουλίου ενισχύθηκε κατά 1,2%, στα 4,54 δολάρια ανά λίβρα, σημειώνοντας μικρά κέρδη 0,2% στην εβδομάδα.

Η πλατίνα παραδόσεως Ιουλίου σημείωσε άνοδο 0,5% στα 1.151,10 δολάρια ανά ουγγιά, καταγράφοντας όμως πτώση 1,1% στην εβδομάδα, ενώ το συμβόλαιο παραδόσεως Σεπτεμβρίου για το παλλάδιο σημείωσε οριακά κέρδη στα 2.780,80 δολάρια ανά ουγγιά, αλλά απώλειες 2,2% στην εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Τζεφ Μπέζος: Όχι μόνο δεν πλήρωνε φόρους αλλά είχε και φοροαπαλλαγές – Το «κόλπο» με τις μετοχές

Αυτός είναι ο βαθύπλουτος Αιγύπτιος που αγόρασε τη βίλα του Λάκη Γαβαλά

Αραβικό ενδιαφέρον για το «μικρό Ελληνικό» – Οι επαφές της DAMAC Properties στην Αθήνα για τις Γούρνες (pics)

Keywords
Τυχαία Θέματα