«Ανοιγμα» των αφεντικών της Daily Telegraph στα ξενοδοχεία

Οι αδελφοί David και Frederic Barclay φαίνεται ότι αποφάσισαν να επεκταθούν στην ξενοδοχειακή αγορά, αφού, όπως μεταδίδει το Bloomberg, επικαλούμενο δημοσίευμα των Times, υποβάλλουν προσφορά άνω των 600 εκατ. στερλινών για την εξαγορά του πολυτελούς Grosvenor House στο Χάιντ Παρκ του

Λονδίνου.

Το ξενοδοχείο βγήκε προς πώληση τρία χρόνια πριν από την ιδιοκτήτρια εταρεία Sahara Grou, που τελεί υπό τον έλεγχο του Ινδού επιχειρηματία Σουμπάτρα Ρόι. Ο Ρόι μπήκε στη φυλακή στις αρχές του 2014, με τις κατηγορίες της απάτης σε βάρος επενδυτών και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή, ωστόσο, θα πρέπει να συγκεντρώσει ποσό 1,3 δισ. στερλινών για να πληρώσει εγγύηση, ενώ έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα προκειμένου να καταβάλει αρκετά εκατ. στερλίνες στις ινδικές αρχές.

Η εταιρεία του Sahara Group, έχει επίσης στην κατοχή της πλειοψηφικά πακέτα στο Plaza της Νέας Υόρκης και σε άλλα μεγάλα ξενοδοχεία.
Οι αδελφοί Barclay είναι μέχρι στιγμής και οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι για το Grosvenor House, το οποίο λειτουργεί υπό τον μπραντ της JW Marriott.

Keywords
Τυχαία Θέματα