ΑΝΕΚ: Για 15η χρονιά φιλοξένησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων

Την ΑΝΕΚ LINES επέλεξε για 15η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων (ΠΟΚΣ), για την καθιερωμένη χειμωνιάτικη εκδήλωσή της.

Το πλοίο της εταιρείας “ΚΡΗΤΗ ΙΙ” υποδέχθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, εκατοντάδες Κρήτες, που για μία ακόμα χρονιά απήλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της ΑΝΕΚ LINES.

Με την παρουσία τους τίμησαν την ετήσια συνάντηση της ΠΟΚΣ εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της εκκλησίας και συμπατριώτες από όλο το νησί.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ, Μανώλης Πατεράκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ευχές για τη νέα χρονιά, τονίζοντας: «Με μεγάλη χαρά, βρίσκομαι για μία ακόμα χρονιά ανάμεσα σε φίλους και συμπατριώτες, για να ξεκινήσουμε μαζί με μια μεγάλη γιορτή το 2019.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την ANEK LINES, που εδώ και 15 συνεχή χρόνια φιλοξενεί σταθερά τις εκδηλώσεις μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην Κρήτη και τα Σωματεία της. Η παράδοση και η κρητική φιλοξενία, μας φέρνουν πιο κοντά στο νησί μας, θυμίζοντάς μας πως όλα αυτά που μας ενώνουν έχουν ρίζες στις αρχές μας, στην κληρονομιά μας και στην Κρήτη μας».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία το 2019. Συνεχίζοντας υπογράμμισε ότι η ΑΝΕΚ LINES με υπερηφάνεια στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που φέρνει στο προσκήνιο την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη τιμή που αποτελεί τόσο για την εταιρεία, όσο και για τον ίδιο το γεγονός ότι οι Κρητικοί Σύλλογοι επιλέγουν σταθερά την ΑΝΕΚ LINES για να μοιραστούν χαρούμενες στιγμές, με άρωμα Κρήτης και παράδοσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα