Αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα κατά 10,5%

Η αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, ύστερα από μακρά περίοδο πτώσης και οι προοπτικές ανάπτυξης του κατασκευαστικού κλάδου στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την επαγγελματική έκθεση για την οικοδομή EXPO 2019.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO

στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία η ιδιωτική και δημόσια κατασκευαστική δραστηριότητα καταγράφει αξιοσημείωτη άνοδο της τάξης του 10,5% (έκδοση νέων αδειών στο δωδεκάμηνο Δεκέμβριος 2017 - Νοέμβριος 2018).

Στην έκθεση, προστίθεται, έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 200 επιχειρηματικές αποστολές, από 17 χώρες στόχους των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής, στις οποίες καταγράφεται ή αναμένεται να καταγραφεί σημαντική ζήτηση για τον κατασκευαστικό κλάδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται επίσης πάνω από 5.500 συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών με στόχο την σύναψη συμφωνιών συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί συνέδριο για το Σύγχρονο Design και την Αρχιτεκτονική. Παράλληλα με τη διεξαγωγή της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο OPEN SPACE 2019, με εκδηλώσεις γύρω από την αειφορία, την πράσινη δόμηση και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα