Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple [φωτό]

Είναι η πιο σημαντική μέρα του χρόνου για την Apple. Η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple είναι το ετήσιο γεγονός το οποίο παρακολουθούν στενά όχι μόνο οι καταναλωτές αλλά και η αμερικανική αγορά, με δεδομένο άλλωστε ότι η Apple είναι, πλέον, η πρώτη αμερικανική εισηγμένη εταιρεία που ξεπέρασε το 1τρισ. δολάρια σε κεφαλαιοποίηση.

Το πρώτο προϊόν

που παρουσίασε η εταιρεία είναι το Apple Watch Series 4 το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και νέο δυνατότερο διπύρηνο επεξεργαστή και νέο GPU. Η συσκευή διαθέτει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η διάρκεια μπαταρίας της συσκευής θα είναι στις 18 ώρες. Για εξωτερική άσκηση βρίσκεται στις 6 ώρες.Η τιμή του ξεκινά από τα 279 δολάρια και θα διατίθεται σε 26 αγορές.
Όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν μπορούν να το παραγγείλουν από την Παρασκευή 14/9 και να το αποκτήσουν από τις 21/9.

Η τιμή πώλησης του Apple Watch Series 4 είναι $399 για το μοντέλο με GPS ανεβαίνοντας στα $499 για το μοντέλο με υποστήριξη δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Το WatchOS 5 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το Apple Watch Series 3 θα συνεχίσει να πωλείται από την Apple, στην τιμή των 279 δολαρίων.

Το νέο iPhone

Η ονομασία του πρώτου μοντέλου είναι iPhone XS. Θα κυκλοφορήσει σε χρυσό, ασημί και γκρι του διαστήματος (όπως έχει ονομάσει η ίδια η Apple τη συγκεκριμένη απόχρωση του γκρι).

Διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη στην ιστορία του iPhone: 458ppi, 2688x1242, 3 εκατομμύρια pixels. Το chip το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» της συσκευής ονομάζεται A12 Bionic, είναι ένα 7nm chip και μπορεί να «τρέξει» πέντε δισ. διεργασίες το δευτερόλεπτο!

iPhone Xs Max

Το μεγαλύτερο iPhone Xs Max, με πατενταρισμένη OLED οθόνη 6,5 ιντσών (η Apple την αποκαλεί Super Retina), ήταν o μεγάλος πρωταγωνιστής στην σημερινή εκδήλωση, με τη συσκευή να διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που ήταν ποτέ διαθέσιμη σε ένα iPhone.

Διαθέτει τον ανανεωμένο σχεδιασμό των iPhone με οθόνη από άκρη σε άκρη και γυάλινο σώμα, ισχυρή κάμερα 12Mp και εξελιγμένο True Tone Flash, νέες εξελιγμένες δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου (με πιο ασφαλείς και ταχύτερους αλγόριθμους), dual SIM και μια ολοκαίνουργια επιλογή αποθήκευσης 512Gb (διαθέσιμη και στο iPhone Xs), η οποία λογικά πρέπει να είναι ιδανική για όλους τους απαιτητικούς χρήστες που χρειάζονται περισσότερο χώρο για 4K βίντεο, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και premium παιχνίδια.

H τιμή για το iPhone Xs με 64GB αποθηκευτικού χώρου θα ανέρχεται στα 899 δολάρια ενώ το αντίστοιχης χωρητικότητας iPhone Xs Max στα 999 δολάρια.

iPhone XR

Είναι το φθηνότερο και το λιγότερο αναβαθμισμένο από τα τρία μοντέλα, ενώ δεν θα διαθέτει την οθόνη Super Retina, όπως τα δύο προηγούμενα. Ωστόσο, κυκλοφορεί σε περισσότερα χρώματα, λευκό, μαύρο, μπλε, κοραλί, κίτρινο και κόκκινο.

Η τιμή του iPhone XR θα ξεκινά από τα 749 δολάρια στα 64GB, 128GB και 256G

Keywords
Τυχαία Θέματα