Watt+Volt: Έμφαση στην καινοτομία και τις έξυπνες υπηρεσίες

Περίπου 4.000 έως 5.000 νέους πελάτες το μήνα, εγγράφει στο δίκτυό της η Watt+Volt, ο μεγαλύτερος ιδιώτης πάροχος, από τους μη καθετοποιημένους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της μέσα στην κρίση, το 2012, από τον κ. Αναστάσιο Παπαναγιώτου, έχει κατακτήσει σταθερά την τέταρτη θέση από πλευράς πελατολογίου στην αγορά ηλεκτρισμού. Από 1.700 πελάτες στο ξεκίνημά της, σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 70.000 στην μέση και την χαμηλή τάση, ανταγωνιζόμενη τους ισχυρούς και μεγάλους

ενεργειακούς ομίλους της χώρας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι είναι κερδοφόρα από τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της, θέτοντας υψηλούς στόχους που για φέτος προβλέπεται να ξεπεράσουν τους 100.000 πελάτες.
Μέλος του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), η εταιρεία έχει εξασφαλίσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η έλξη του ιδρυτή της με την αγορά ενέργειας ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια από τo χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά σε στέγες και οικόπεδα. Όταν οι ρυθμοί ανάπτυξης της αγοράς άρχισαν να υποχωρούν, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενέργεια από τον ήλιο, δοκιμάζοντας την απαιτητική αγορά της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και πρόσφατα του φυσικού αερίου.

Το νεανικό στιλ που χαρακτηρίζει όλο το μάνατζμεντ της εταιρείας και η έμφαση στην καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας, συνιστούν βασική στρατηγική της εταιρείας. Η WATT+VOLT αναπτύσσει και εξελίσσει ένα ισχυρό «οπλοστάσιο» για την προσέλκυση οικιακών χρηστών και επαγγελματιών.

H Smartwatt, η οποία μεταμορφώνει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο» σπίτι, είναι από τις πρώτες smart υπηρεσίες που προσέφερε στους πελάτες της, δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών τους. Στο ίδιο καλάθι περιλαμβάνεται το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής Smarteverything και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα Smartenergy, η οποία επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα. Επόμενο βήμα θα είναι η παρουσίαση εξειδικευμένων προϊόντων για το ξενοδοχειακό κλάδο και την αγορά του net metering.

Η Watt+Volt είναι από τους λίγους εναλλακτικούς παρόχους, που αναπτύσσουν δίκτυο καταστημάτων, το οποίο έως το τέλος του 2018 προβλέπεται να λειτουργεί 30 καταστήματα και shop-in-shop.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στον κόσμο του Ιnternet of Things, η εταιρεία μιλά πλέον ανοικτά με όρους «Internet of energy». Στόχος είναι η εφαρμογή νέων τεχνολογιών για συστήματα ενεργειακής κατανάλωσης, παρακολούθησης και ελέγχου της ηλεκτρικής ενέργειας που αλλάζουν δραστικά τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε το ρεύμα.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα