Wall Street: Συνεχίζει σε επίπεδα ρεκόρ – Όγδοο σερί για S&P και Nasdaq

Σε κέρδη οδήγησε τη Wall Street τόσο η έγκριση του πακέτου μέτρων από το Κογκρέσο την Παρασκευή όσο και τα ισχυρά στοιχεία απασχόλησης του Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, με τους S&P και Nasdaq να σημειώνουν το όγδοο σερί ρεκόρ.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,29% ή 102 μονάδες στις 36.432, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,09% στις 4.701 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε υψηλότερα μόλις 0,07%

στις 15.982 μονάδες.

Η μετοχή της Caterpillar ηγήθηκε των κερδών στον Dow Jones, με άνοδο 4%. Η εταιρεία παραγωγής βαρέως εξοπλισμού Deere είδε τη μετοχή της να αυξάνεται κατά 1,6%. Η United Rentals, η Martin Marietta και η Jacobs Engineering ήταν μεταξύ των υπολοίπων κερδισμένων του κλάδου των υποδομών.

Η μετοχή της AMD έκανε ράλι 10,1%. Η Tesla υποχώρησε πάνω από 4%.

Στον βιομηχανικό δείκτη, την μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές των Caterpillar και Visa στο +1,6%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι τίτλοι των Nike (-3,1%) και Amgen (-1,2%).

Το δολάριο κινήθηκε χαμηλότερα 0,2% έναντι του ευρώ στο 1,1590 δολ. ενώ στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ενισχύθηκε κατά τρεις μονάδες βάσης στο 1,48%.

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό των Παρισίων, η Αθήνα, η Μαδρίτη και η Πράγα – Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις στο αυριανό Ecofin

Οικογένεια Γιατράκου: Από τα «ναυάγια» του Πάτροκλου στο σφυρί για το σπίτι της Κηφισιάς

Υδρογόνο: O 3ος παγκόσμιος μόλις ξεκίνησε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Wall Street, Συνεχίζει, – Όγδοο, Nasdaq,Wall Street, synechizei, – ogdoo, Nasdaq