TNT: Διευρύνει τη διεθνή κάλυψή της σε υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην Ισπανία

Η TNT διευρύνει την περιοχή κάλυψης των διεθνών υπηρεσιών ταχυμεταφορών της στην Ισπανία, προσφέροντας πλέον αποστολές με παράδοση την επόμενη ημέρα, από και προς 1300 ταχυδρομικούς κώδικες επιπλέον. Χάρη στη διεύρυνση αυτή, η ΤΝΤ καλύπτει τώρα πάνω από το 90% των ισπανικών επιχειρήσεων.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως επισφράγισμα των πρόσφατων βελτιώσεων που έγιναν στη λειτουργία του δικτύου της ΤΝΤ

στην Ισπανία, οι οποίες περιλαμβάνουν επιπλέον οχήματα και δρομολόγια για παραλαβές και παραδόσεις, επιπλέον άμεσα δρομολόγια για οδική μεταφορά βαρέων φορτίων και την έναρξη της λειτουργίας ενός νέου διεθνούς οδικού διαμετακομιστικού σταθμού στη Μαδρίτη.

TNT αντιλαμβάνεται ότι οι πελάτες μας έχουν ανάγκη από ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε συνδυασμό με ανώτερου επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών και η βελτίωση του δικτύου δείχνει τη διαρκή προσήλωσή μας στην ισπανική αγορά, η οποία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρώπης", δήλωσε ο Christophe Boustouller, SVP Ops στη Νότια Ευρώπη.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναμένει αύξηση του ΑΕΠ της Ισπανίας κατά 2,6% για το έτος που διανύουμε, η οποία ξεπερνά το 1,5% που είναι ο μέσος όρος αύξησης της ευρωζώνης. Τα στοιχεία των ισπανικών τελωνείων δείχνουν αύξηση 3,7% στις εισαγωγές για το 2015, η οποία ενισχύεται από την ανάκαμψη της εγχώριας ζήτησης. Η Ισπανία εισάγει προϊόντα υψηλής αξίας, όπως βιομηχανικά μηχανήματα, μηχανοκίνητα οχήματα, ιατρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, και φαρμακευτικά είδη – τομείς που όλοι χρησιμοποιούν υπηρεσίες ταχυμεταφορών.

Η παράδοση επόμενης ημέρας καλύπτει όλες τις επαρχίες της χώρας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι: Málaga, Albacete, Badajoz, Cáceres, Ciudad Real, Toledo, Burgos, Valladolid, Gerona, Granada, Huelva, Huesca, La Coruña, Almería, León, Salamanca, Lugo, Murcia, Orense, Córdoba, Asturias, Palencia, Tarragona, Cádiz and Cantabria.

Keywords
Τυχαία Θέματα