NOBACCO: MonDessert η gourmet εκδοχή του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Σε μια πρωτοποριακή συνεργασία προχώρησε η γνωστή εταιρεία προϊόντων ατμίσματος NOBACCO με την ομάδα των Mon Dessert και τον αγαπημένο pastry chef Διονύση Αλέρτα, δημιουργώντας μια πραγματικά «gourmet» σειρά υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με γεύσεις που κάποιος μπορεί να δοκιμάσει μόνο σε ένα εκλεπτυσμένο ζαχαροπλαστείο.

Το εγχείρημα MonDessert είναι η απάντηση της NOBACCO στην ερώτηση, τι σχέση μπορεί να έχει η υψηλή γαστρονομία με μια εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου και αποδεικνύει πως ζαχαροπλαστική και άτμισμα μπορούν να είναι δύο έννοιες αλληλένδετες.

Η πραγματικά πρωτότυπη και ...γλυκιά σειρά υγρών αναπλήρωσης φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου Έλληνα ζαχαροπλάστη Διονύση Αλέρτα αλλά και τη σφραγίδα ποιότητας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ).

Τα Mon Dessert έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν κάθε ατμιστή που επιθυμεί να μυηθεί στον πλούτο των ευφάνταστων γεύσεων, αφού οι πιο δημοφιλείς συνταγές ζαχαροπλαστικής του κορυφαίου pastry chef αποτυπώνονται μοναδικά στα τέσσερα, μέχρι τώρα, υγρά αναπλήρωσης της σειράς.

Στο MonDessert Cheezit,ο ατμιστής θα απολαύσει τη λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με την μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας.

Το MonDessert Sabayon Chocolat υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία ατμίσματος, με επίκεντρο και βασικό συστατικό την αγαπημένη σοκολάτα. Ο ατμιστής γεύεται μία πλούσια μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie.

Για τους λάτρεις των φρούτων, δημιουργήθηκε το MonDessert MelonPast(e), αφού σε κατακτά με το δροσερό χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Στο γευστικό προφίλ κυριαρχεί το δροσερό πεπόνι που εναλλάσσεται με το όξινο limeκαι ολοκληρώνεται με τη γλυκάδα του βερίκοκου απογειώνοντας την απόλαυση!
Η λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά. Όλα αυτά, στο MonDessert CreamNuts, όπου η απόλυτη ισορροπία γεύσεων θα ανταμείψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τα Mon Dessert με τον πληθωρικό gourmet χαρακτήρα τους, αντάξια της υπογραφής του Διονύση Αλέρτα, δημιουργούν μια αυθεντική γευστική εμπειρία ατμίσματος που στόχο έχει να αλλάξει την αντίληψη τόσο για το άτμισμα όσο και για το ίδιο το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, η τεχνογνωσία και η συνέπεια του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, η προσεκτική επιλογή του κάθε συστατικού συνδυάζονται με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι για τη ζαχαροπλαστική του Διονύση Αλέρτα, και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά γευστικό.
Η σειρά διατίθεται σε 4 επίπεδα νικοτίνης (0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml και 12mg/ml) και με σύσταση HighVG για μεγάλη παραγωγή ατμού.
Οι πρώτες τέσσερις γεύσεις είναι μόνο η αρχή, καθώς οι νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσουν έμπνευση για τη δημιουργία επιπλέον νέων γεύσεων που θα εμπλουτίσουν την γκάμα υγρών αναπλήρωσης της σειράς Mon Dessert.

Το project Mon Dessert έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια της εταιρείας NOBACCOνα στηρίξει την ελληνική καινοτομία και δημιουργικότητα. Πρόσφατα μάλιστα παρουσίασε το NOBACCO =ISSON, την πιο κομψή συσκευή ατμίσματος της ελληνικής αγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα