Intralot: Εκπληρώθηκε ο όρος της ελάχιστης αποδοχής στην ανταλλαγή ομολογιών

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή ομολόγων της Intralot, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία με επιστολή της στο χρηματιστήριο.  Όπως αναφέρεται, εκπληρώθηκε η προϋπόθεση της ελάχιστης αποδοχής κατά τη λήξη της προθεσμίας.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για τις Ανταλλαγές Ομολογιών έληξε στις 29.7.2021, στις 11:59 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης, ενώ αναμενόμενη ημερομηνία διακανονισμού των Ανταλλαγών Ομολογιών είναι η 3η Αυγούστου 2021.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, επενδυτικά κεφάλαια κατέθεσαν στο δικαστήριο της

Νέας Υόρκης αίτηση με την οποία ζητούν να ακυρωθεί η Ανταλλαγή Ομολογιών του 2021 και η Ανταλλαγή Ομολογιών του 2024. Η Intralot πάντως θεωρεί ότι η αίτηση είναι αβάσιμη.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Αναφορικά με την Ανταλλαγή Ομολογιών του 2024, καθώς €118.240.000 του συνολικού κεφαλαίου των υφιστάμενων Ομολογιών 2024 (εξαιρουμένων τυχόν Ομολογιών 2024 που κατέχει η Intralοt Global Holdings B.V. και οι συνδεδεμένες εταιρείες της) νομίμως προσφέρθηκαν προς ανταλλαγή από τους κατόχους τους στην Ανταλλαγή Ομολογιών του 2024, η προϋπόθεση της ελάχιστης αποδοχής εκπληρώθηκε κατά τη λήξη της προθεσμίας.

Η αναμενόμενη ημερομηνία διακανονισμού των Ανταλλαγών Ομολογιών είναι η 3η Αυγούστου 2021.

Στις 28 Ιουλίου 2021 κάποια επενδυτικά κεφάλαια που ισχυρίζονται ότι κατέχουν Ομολογίες 2024 κατέθεσαν στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης (US District Court for the Southern District of New York) αίτηση με την οποία ζητούν να αναγνωριστεί ότι η Ανταλλαγή Ομολογιών του 2021 και η Ανταλλαγή Ομολογιών του 2024 (από κοινού «Ανταλλαγές Ομολογιών») παραβιάζουν όρους της δανειακής σύμβασης των ομολογιών του 2024 και είναι ακυρωτέες υπό το δίκαιο της Νέας Υόρκης. Στις 29 Ιουλίου 2021, αυτά τα επενδυτικά κεφάλαια κατέθεσαν αίτηση προσωρινής διαταγής απαγόρευσης αναφορικά με τις Ανταλλαγές Ομολογιών.

Το δικαστήριο όρισε ως ημερομηνία εκδίκασης της αίτησης των αντιδίκων τη 2α Αυγούστου 2021. Η Εταιρεία θεωρεί ότι η αίτηση είναι αβάσιμη και σκοπεύει να εναντιωθεί στο αίτημα περί προσωρινής διαταγής και να ολοκληρώσει τις Ανταλλαγές Ομολογιών προσηκόντως.

Διαβάστε ακόμη:

Vodafone: «Έπεσαν» τηλεφωνία και Ιντερνετ – Τι απαντά η εταιρεία

ΑΑΔΕ: Αντιμετωπίστηκε τεχνικό πρόβλημα που οδηγούσε σε λάθος υπολογισμό φόρου ελεύθερων επαγγελματιών

Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν πήραν επιστρεπτέες και επιδοτήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα