HELL ENERGY: Ο «βασιλιάς» των ενεργειακών ποτών στην Ευρώπη

Η HELL ENERGY Drink, ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος παίκτης ο οποίος δραστηριοποιείται για περισσότερες από δύο δεκαετίες στην αγορά των ενεργειακών ποτών, είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο των ενεργειακών ποτών με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας παγκοσμίως.

Η 100% Ουγγρική εταιρεία, ιδρύθηκε το 2006 και μέχρι το 2010 έγινε η No.1 εταιρεία

στην αγορά της Ουγγαρίας. Από τότε η εταιρεία έχει αναδειχθεί σε σημαντικό παίκτη στις εξαγωγές με τα προϊόντα HELL να είναι πλέον διαθέσιμα σε περίπου 50 χώρες. Η ασύγκριτη στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο οδήγησε στην ταχεία επέκταση της HELL ENERGY Drinks στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ το 2014 η HELL ENERGY εισήλθε και στην αγορά της Ελλάδας.

Το 2010, η εταιρεία προέβη σε μια πολύ σημαντική επένδυση και ξεκίνησε την κατασκευή ενός από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης στον κόσμο. Έτσι, το 2011, η HELL ENERGY άνοιξε το δικό της τελευταίας τεχνολογίας εργοστάσιο εμφιάλωσης κοντά στο Μίσκολτς για να εξυπηρετεί όλες τις αγορές της.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια το εργοστάσιο των περίπου 7.000 τετραγωνικών μέτρων επεκτάθηκε προσθέτοντας μία γραμμή εμφιάλωσης για το γέμισμα φιαλών PET, ενώ το 2015 προστέθηκε μία επιπλέον γραμμή εμφιάλωσης. Λόγω της αύξησης της εξαγωγικής δρασης της HELL, το 2018 κρίθηκε αναγκαίο να εγκατασταθεί μία ακόμη γραμμή εμφιάλωσης με την εταιρεία να διπλασιάζει την παραγωγική της ικανότητα.

Επιπρόσθετα, η HELL ξεκίνησε την παραγωγή υψηλής ποιότητας συσκευασιών από αλουμίνιο στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της. Το QUALITY PACK, το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής κουτιών αλουμινίου για ποτά στην Ουγγαρία, εταιρεία -μέλος του ομίλου της HELL, πρωτολειτούργησε την άνοιξη του 2017.

Με το εργοστάσιο αυτό, η HELL ENERGY αποτελεί την μοναδική εταιρεία που παράγει εξ’ ολοκλήρου τα προϊόντα της, χωρίς την χρήση προμηθευτών, πράγμα το οποίο δίνει στην εταιρεία ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα . Επιπλέον, όλες οι συσκευασίες HELL είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένα υλικά αλουμινίου.

Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με κορυφαία γερμανική τεχνολογία παραγωγής και η εμφιάλωση των συσκευασιών ολοκληρώνεται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας τροφίμων (FSSC-22000).

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί ότι το εργοστάσιο της HELL ENERGY συγκαταλέγεται στα πιο καινοτόμα εργοστάσια της Ευρώπης στον κλάδο των ενεργειακών ποτών, ενώ παράλληλα κατατάσσεται και μεταξύ των 3 κορυφαίων εργοστασίων στην Ευρώπη στην κατηγορία ‘Global and World-class Production’.

Η Eszter Anna Tóth, PR Director της HELL ENERGY, δήλωσε: «Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων αποτελεί δέσμευση της εταιρείας μας, για αυτό και αναζητούμε συνεχώς βιώσιμους τρόπους ανάπτυξης, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους που μας έχουν απομείνει.

Αυτός ο τρόπος σκέψης χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας της HELL ENERGY, καθώς τα περιβαλλοντικά ζητήματα έχουν πάντα ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για εμάς. Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης της εταιρείας καθώς επίσης και η μονάδα παραγωγής συσκευασιών αλουμινίου προσφέρουν στην εταιρεία μία απαράμιλλη στρατηγική θέση σε παγκόσμια κλίμακα.

Η υψηλή ποιότητα προϊόντων, η πελατοκεντρική προσέγγιση, τα value-for-money προϊόντα και η διευρυμένη εξαγωγική μας δραστηριότητα - με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε 4 ηπείρους - μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε ενεργά τη δυναμική πορεία μας στον τομέα των ενεργειακών ποτών.»

Περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή των προϊόντων HELL θα βρείτε στο παρακάτω video:

Keywords
Τυχαία Θέματα