EY: Έσοδα ρεκόρ $34,8 δισ. παγκοσμίως για το 2018

Συνολικά έσοδα 34,8 δισ. δολ. παγκοσμίως ανακοίνωσε η Εrnst & Υoung για το οικονομικό έτος 2018, το οποίο έκλεισε τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα φετινά έσοδα αυξήθηκαν κατά 7,4% σε τοπικό νόμισμα και κατά 11% σε δολάρια ΗΠΑ, σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος. Όλοι οι τομείς υπηρεσιών και όλες οι γεωγραφικές περιοχές της EY σημείωσαν σημαντική ανάπτυξη.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ετών

από την έναρξη εφαρμογής του σχεδίου Vision 2020 το 2013, η EY έχει πετύχει ισχυρή μέση ετήσια ανάπτυξη 8,5%.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος σχολίασε:

«Τα φετινά παγκόσμια αποτελέσματα της ΕΥ μας κάνουν για ακόμα μία χρονιά υπερήφανους. Κάθε χρόνο, βλέπουμε τους κόπους μας να ανταμείβονται, όχι μόνο μέσα από τα αποτελέσματα των εσόδων της εταιρείας, αλλά και μέσα από την αναγνώριση της ΕΥ σε πολλά επίπεδα: το περιβάλλον της, την κουλτούρα, την αξία που δίνει στους ανθρώπους της. Νιώθουμε, επίσης, υπερήφανοι που εργαζόμαστε για μια εταιρεία που προσφέρει στην κοινωνία, βάζοντας το λιθαράκι της στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Στην Ελλάδα, η ΕΥ συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά και να μετασχηματίζεται τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας την εθνική οικονομία και την απασχόληση. Στη διάρκεια της κρίσης, έχουμε αυξήσει κατά πολύ τις θέσεις εργασίας, φθάνοντας τους 1.100 εργαζόμενους και συμβάλλοντας, στο μέτρο των δυνάμεών μας, στην παραμονή των νέων επιστημόνων στη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα