COSMOTE TV: Ολοκληρώνεται η σειρά ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα»

Ο κύκλος 12 επεισοδίων της σειράς ντοκιμαντέρ «Start-up Ελλάδα», σε παραγωγή COSMOTE TV με επίκεντρο τον αγρο-διατροφικό τομέα, τη νέα αστική οικοτεχνία και την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα, ολοκληρώνεται την Κυριακή 23/6 στις 20.15, στο COSMOTE HISTORY HD.

Στο τελευταίο

επεισόδιο παρουσιάζεται μεταξύ άλλων η πρωτοβουλία τριών φίλων να δημιουργήσουν λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη τη δική τους μικροζυθοποιία, η δημιουργία μιας σειράς προϊόντων ανδρικής φροντίδας με βάση το ελαιόλαδο από το νησί της Λέσβου, καθώς και ένα μοναδικό εργαστήριο ελαιολάδου με έδρα την Καλαμάτα. Επιπλέον, παρουσιάζεται ο τρόπος ανάπτυξης μιας startup, η οποία είναι σε θέση σήμερα να συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας, αλλά και μια έξυπνη εφαρμογή που ανοίγει νέους ορίζοντες στην online διαφήμιση. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ανακαλύψουν τρία νεανικά εγχειρήματα που βρήκαν ανταπόκριση στην αγορά και συγκέντρωσαν κεφάλαια από ελληνικά funds.

Επίσης, το αφιέρωμα της «Μηχανής του Χρόνου» στην ιταλική κατοχή στα Δωδεκάνησα ολοκληρώνεται, παρουσιάζοντας την περίοδο της Ιταλοκρατίας από το 1936 και μετά, όταν τη διοίκηση των νησιών ανέλαβε ο στενός συνεργάτης του Μουσολίνι, Τσέζαρε Μαρία Ντε Βέκι, καθώς και τα καθοριστικά βήματα για την απελευθέρωσή τους. Το επεισόδιο θα προβληθεί την Δευτέρα 24/6, στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD.

Ακολουθεί το trailer του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου»:

Keywords
Τυχαία Θέματα