Audi: Αυτή είναι η νέα αστεία και θεαματική διαφήμισή της (vid)

Έχουμε δει πολλές καλές διαφημίσεις αυτοκινήτων στη ζωή μας, τόσο που δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε μερικές από αυτές πια. Ωστόσο, αυτή της Audi δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Γιατί; Φανταστείτε τους θρύλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού Walter Rohrl, Hurley Haywood, Tom Kristensen και Hans-Joachin Stuck να πάνε ο ένας εναντίον του άλλου – όχι σε μάχη ταχύτητας και αντοχής, αλλά σε έναν αγώνα… μπαλονιών νερού.

Αλλά αυτό δεν είναι η κύρια ουσία του Audi

Film «Led Balloon».

Το φιλμ – διαφήμιση είναι μια αναδρομή στο παρελθόν της Audi και η απόλαυση του παρόντος, ενώ κοιτάζουμε μπροστά στο μέλλον – αλλά με πολύ ελαφρύ τρόπο.

Ή πως ένα παιδικό παιχνίδι μετατράπηκε σε φιλικό «πόλεμο» για όλες τις ηλικίες.

Τα βασικά αστέρια του show είναι το Audi E-Tron Sportback και το Audi Q8.

Αρκετοί ηθοποιοί έκαναν επίσης την εμφάνισή τους, συμπεριλαμβανομένων των Jermaine Love και Julia Lehman. Ακόμη και ο Doug Demuro (γνωστός YouTuber αυτοκινήτου) έκανε ένα πέρασμα, πρωταγωνιστώντας με το μπλε Audi RS2 Avant του 1994.

Για εμάς τους λάτρεις των αυτοκινήτων το καλύτερο σημείο είναι το μέρος όπου ένα σύνολο κλασικών μοντέλων Audi (και μια μοτοσικλέτα DKW UL 700 του 1936) συμμετέχουν στη «μάχη».

Πρόκειται για τα Audi Type C Alpensieger του 1919, Wanderer W25 K του 1927, Horch 853 A του 1938, DKW F800 του 1956, Audi 80 Variant του 1967, Audi 50 LS του 1975, Audi 80 GTE του 1976, Audi Sport Quattro του 1984 και η Auto Union Type ΝΤΟ του 1936.

Τη σκηνοθεσία, το σενάριο και το μοντάζ έκανε ο Nicholas Kleczewski.

Διαβάστε ακόμα 

«Κουπόνια» ρευστότητας: Έρχονται στο τέλος Αυγούστου μέσα από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 

Kίνα: Νέος νόμος για τα προσωπικά δεδομένα – Στο στόχαστρο οι εταιρείες τεχνολογίας 

Εμβολιασμοί: Κατακόρυφη αύξηση σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Audi, Αυτή,Audi, afti