100% δολοφονία ο θάνατος της 44χρονης, λέει ιδιωτικός ερευνητής

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την αποδοχή εκ μέρους της οικογένειάς της συνδρομής ιδιωτικού ερευνητή προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως υποστηρίζουν, πίσω από τον τραγικό της θάνατο.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, βρίσκεται ήδη στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της η 44χρονη γυναίκα και πραγματοποιεί τις δικές του έρευνες προσπαθώντας να συλλέξει στοιχεία που θα αποκαλύψουν εάν ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία.

Η οικογένεια της νεκρής

γυναίκας από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της μιλά για δολοφονία παρόλο που τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας συγκλίνουν προς την αυτοχειρία. Την πεποίθηση των παιδιών και του αδελφού της 44χρονης πως η αγαπημένη τους Ειρήνη δολοφονήθηκε ενστερνίζεται και ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου. Σε δηλώσεις του εξήγησε ότι: «Ανέλαβα να βοηθήσω την οικογένεια να βρει τον εγκληματία γιατί πιστεύω ότι είναι έγκλημα. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτοκτονία αλλά δολοφονία 100%. Υποστηρίζω αυτό που υποστηρίζει και η οικογένεια ότι μια γυναίκα με τρία παιδιά δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της. Την ώρα που την περίμεναν όλοι στο σπίτι, αυτή δεν επέστρεψε ποτέ».

Ο κ. Σπύρου ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην περιοχή που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, ερευνώντας το θάνατό της έχει καταλήξει σε κάποια πρώρα συμπεράσματα, όπως επισημαίνει ο ίδιος. «Πιστεύω ότι τη μετέφεραν τη γυναίκα εδώ στο σημείο που βρέθηκε νεκρή και την έκαψαν».

Οι έρευνες του ιδιωτικού ντετέκτιβ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ενώ ήδη συγκεντρώνει και στοιχεία που ίσως αποκαλύψουν το τι πραγματικά έγινε από τη στιγμή που η Ειρήνη Λαγούδη πήρε το αυτοκίνητό της, ανήμερα των Φώτων μέχρι την ημέρα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτό.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα