Υρώ Μανέ: Ο άγνωστος καυγάς στα “Εγκλήματα” και η σχέση που έχει σήμερα με τους συμπρωταγωνιστές της σειράς!

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή Dot το μεσημέρι της Κυριακής (14/6) η Υρώ Μανέ!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας την οποία πέρασε στο Πήλιο μαζί με τον σύζυγό της, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα» αλλά και τον άγνωστο καυγά με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η ίδια σημείωσε πως «όλα ο καιρός τα

απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω».

Στην συνέχεια τόνισε πως «στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί».

Τέλος, η Υρώ Μανέ παραδέχθηκε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς. «Αυτή είναι η λογική της δουλειάς. Ξέρεις ότι αυτό θα τελειώσει οπότε δεν επενδύεις σε σχέσεις με τους συναδέλφους», τόνισε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Το Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός “εισβάλει” στη σειρά!

Αννίτα Μπράντ: Δεν φαντάζεστε τι έκανε στον Χάρη Χριστόπουλο για να δει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία έγκυος γυναίκα!

Γιώργος Λιβάνης: Απαντά στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Χριστίνα Βραχάλη!

Keywords
Τυχαία Θέματα