Ξύπνησες με hangover; Έτσι δεν θα καταλάβει κανείς τίποτα!

Είναι καλοκαίρι. Το καλοκαίρι θα βγεις. Αν βγεις θα πιείς και δεδομένου ότι ο καιρός το θέλει, δεν έχεις δουλειά και τα κοκτέιλ πίνονται γρήγορα τα άτιμα μπορεί να ξυπνήσεις με hangover… Δεν πειράζει! Πιες ένα παυσίπονο και πολύ νερό και διάβασε πως θα κρύψεις κάθε ίχνος κραιπάλης από το πρόσωπό σου…

Η βάση
Πρώτα από όλα πρέπει να δημιουργήσεις μια βάση που μοιάζει ανθρώπινη και ευτυχώς η Too Faced έχει δημιουργήσει ένα primer ειδικά για ξενύχτηδες. Το Hangover X Primer περιέχει συστατικά που «ξυπνούν» την επιδερμίδα και την αναζωογονούν ώστε να έχεις λιγότερα να κρύψεις!

Οι μαύροι κύκλοι
Όχι, μην πιάσεις ακόμα το κονσίλερ σου. Αυτοί οι μαύροι κυκλοι χρειάζονται heavy duty καμουφλάζ και θα στο χαρίσει το Maybelline New York Master Camo Pen No 60. Ναι, είναι κατακόκκινο και όχι δεν πρέπει να το φοβηθείς. Το κόκκινο εξουδετερώνει το μαύρο και θα σε εκπλήξει το αποτέλεσμα.

Το κονσίλερ
Και πάλι, άσε κάτω το κανονικό σου κονσίλερ. Το δέρμα σου σε αυτή τη φάση είναι πιο αφυδατωμένο και από σταφίδα σουλτανίνα. Χρειάζεσαι ένα ενυδατικό κονσίλερ και η μόνη λύση για το θέμα σου είναι το Benefit. boi-ing hydrating concealer που όσο καλύπτει ενυδατώνει και αντίστροφα.

Το μεικάπ
Εννοείται θα το χρειαστείς αλλά άσε στην άκρη το ματ, σκληρό μεικάπ σου, θα επιδεινώσει την κατάσταση. Για αυτή την δουλειά χρειάζεσαι κάτι πολύ δροσερό και φρέσκο, που να ενυδατώνει και να δίνει λάμψη και το L’Oreal Paris Lumi Cushion Compact θα κάνει όλα αυτά με μερικά ταπ-ταπ!

Το χρώμα
Έχασες το χρώμα σου και είναι λογικό. Επανάφερέ το με λίγο από το Bobbi Brown Pot Rouge for Lips & Cheeks. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βάλε όποιο άλλο ρουζ θες αρκεί να διαλέξεις μια ενυδατική, κρεμώδη φόρμουλα και όχι πούδρες. Τα είπαμε μην τα ξαναλέμε. Αν δεν έχεις, βάλε κραγιόν.

Η λάμψη
Εδώ έχασες το χρώμα σου, δεν θα χάσεις την λάμψη σου; Δώσε στο πρόσωπό σου λάμψη υγείας ταμπονάροντας λίγο ΚΡΕΜΩΔΕΣ highlighter όπως το MAC Cream Color Base στα ζυγωματικά, το τόξο των φρυδιών και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου. Έτσι θα φαίνεσαι και πιο ξεκούραστη!

Διάβασε ακόμα:

Η Drew Barrymore κάνει beaute μαζί με την κόρη της!

Αυτό το καλοκαίρι βάλε χρώμα… ματ χρώμα!

Summer Beauty: τα αντηλιακά σώματος

Keywords